Valve opent Steam Deck-reserveringen in landen waar handheld-apparaten van toepassing zijn

Valve breidt Steam Deck-zendingen uit naar een aantal gebieden die je handheld-pc en console naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Het bedrijf heeft zojuist aangekondigd dat reserveringen nu open zijn in Japan, Zuid-Korea, Hong Kong en Taiwan via komodo, een site die ook Valve’s Index VR-headsets voor pc verkoopt, evenals andere gaming- en gamingproducten. Als je op bezoek bent steamdeck.com In een van die gebieden wordt u binnenkort doorgestuurd naar de Komodo-website, anders kunt u: Klik hier en kies uw taal.

Valve-woordvoerder, Kaci Aitchison Boyle, zegt: de rand dat de eerste reeks nieuwe boekingen later dit jaar zal worden vervuld; Een persbericht voegt eraan toe dat de verzendingen zullen beginnen in Japan, “met de planning om in de onmiddellijk volgende weken extra eenheden naar klanten in Korea, Hong Kong en Taiwan te verzenden.”

Werp er echter een voor onze vrienden in Australië, die nog steeds wachten op lanceringsnieuws nadat de naam Valve het land liet vallen tijdens een ontwikkelaarstop in november 2021.

In Japan begint Steam Deck bij 59.800 yen (ongeveer $ 447), oplopend tot 99.800 yen (ongeveer $ 746) voor het premiummodel van 512 GB. In de Verenigde Staten kosten deze modellen respectievelijk $ 400 en $ 650. Net als voorheen hoeft u slechts een klein bedrag te betalen dat nu terugbetaalbaar is om uw reservering te garanderen: 1.000 yen (ongeveer $ 7,50).

Screenshot door Sean Hollister/The Verge

Dit zijn de vanafprijzen elders, volgens Valve:

  • 13.380 nieuwe Taiwanese dollars in Taiwan
  • 3.288 Hong Kong dollar in Hong Kong
  • 589.000 KRW in Korea

Elk vertaalt zich naar ongeveer $ 450 USD.

Valve crediteert de recente stijging van de productie voor het mogelijk maken van deze grote uitbreiding, en merkt op dat het onderhoud van deze extra landen de leveringsschattingen niet zal vertragen voor degenen die al een set hebben geboekt.

Als je dit weekend in Kyoto bent voor het jaarlijkse feest BitSummit Op de gamingconferentie lijkt het erop dat Valve daar op de een of andere manier aanwezig zal zijn met Steam Deck en op de Tokyo Game Show in september 2022.

Handheld-spellen zijn over de hele wereld populair, maar vooral in plaatsen als Japan, waar een groot aantal inwoners dagelijks met de trein van en naar de grote steden pendelen. Hoewel toegang tot Steam op deze gebieden niets nieuws is, is het een groot probleem om een ​​redelijk krachtig, goed ontworpen en relatief compact (hoewel omvangrijk, in vergelijking met een Nintendo Switch) draagbaar apparaat te kopen waar ze deze pc-games kunnen spelen.

De afgelopen maanden hebben veel goed nieuws opgeleverd met betrekking tot de beschikbaarheid van Deck, met name dat je er nu een kunt boeken en mogelijk tegen het einde van het jaar kunt hebben. Valve kondigde eind juni aan dat het de verzendingen van Steam Deck gaat verdubbelen, wat er op zijn beurt toe zou kunnen leiden dat veel meer mensen hun decks sneller dan verwacht krijgen. Meest recentelijk, eind juli, zei Valve dat het de productie opvoerde om beter aan de vraag te kunnen voldoen nadat het enkele problemen met de toeleveringsketen had opgelost.

Update, 20:27 ET: Prijsinformatie toegevoegd.

READ  Skull and Bones-lek verwijst naar de release van november
Written By
More from Max Mcgee
Fortnite release-tijd 15.30 is bevestigd, samen met Chug Cannon en Burst Quad Launcher
We hebben nog meer dan een maand te gaan in Fortnite Chapter...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *