Vanaf nu kun je iOS 14 downloaden op iPhone

Vandaag komt iOS 14 naar de iPhone en je kunt het gratis downloaden. U zou echter nog geen melding moeten hebben ontvangen dat de update klaar is.

Dit heeft te maken met het feit dat Apple de update stapsgewijs uitrolt. Het is gebruikelijk dat technologiebedrijven dit doen. Door een update voor elke regio te implementeren, wordt overbelasting van de server voorkomen. Dit kan uw download vertragen of erger, zodat u de update helemaal niet ontvangt.

Voor de Nederlandse tijdzone kun je iOS 14 vanaf 19.00 uur downloaden op je iPhone of iPad. Om de beste ervaring te krijgen, is het vaak het beste om na dat moment te wachten. De kans is nog steeds groot dat veel mensen om 19.00 uur meteen op de downloadknop drukken. Het is ook mogelijk dat u de update om 19:00 uur niet kunt invoeren. Het is gewoon een kwestie van geduld, want de update komt vanavond zeker.

Als je op safe speelt, kun je altijd het beste wachten. Vaak bevatten de eerste versies van een nieuw besturingssysteem enkele (kleine) bugs. Als dit bij iOS 14 het geval is, komt het techbedrijf vaak binnen een paar dagen met een nieuwe update uit. Door een paar dagen te wachten, kunt u een verbeterde versie downloaden zonder die tussenstap te hoeven nemen. Als je echt niet kunt wachten op iOS 14, ben je natuurlijk vrij om de nieuwste iOS-versie te downloaden. (Aan de overkant Macrumors)

More from Madison Garrett

Serieuze Sam 4-systeemvereisten

Serious Sam 4, het spel niet langer ondertiteld Planet Badass, komt uit...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *