Vancouver ontvangt Detroit na de Hurvat-wedstrijd met twee goals

Detroit Red Wings (24-29-7, 5e in de Atlantische Oceaan) vs. Vancouver Canucks (30-24-7, 5e in de Stille Oceaan)

Vancouver, Brits Colombia; Donderdag, 22:00 uur EST

Bottom Line: De Detroit Red Wings bezoeken Vancouver nadat Bo Horvat tweemaal scoorde in de 6-3 overwinning van de Canucks op de Devils.

Canucks zijn thuis 14-11-4. Vancouver heeft 176 goals gescoord en staat op de negende plaats in de Western Conference met een gemiddelde van 2,9 goals per wedstrijd. GT Miller leidt het team met 24.

De Red Wings zijn 8-17-3 onderweg. Detroit heeft gemiddeld 9,0 minuten aan strafschoppen per wedstrijd, de zevende in het Eastern District. Giovanni Smith leidt het team en serveert in totaal 96 minuten.

Detroit versloeg Vancouver met 3-1 in de laatste ontmoeting tussen deze teams op 16 oktober.

Topspelers: Luke Schenn leidt de Canucks met 13-plus in 45 wedstrijden dit seizoen. Horvat heeft acht goals en zes assists in de laatste 10 wedstrijden van Vancouver.

Dylan Larkin leidt de Red Wings met 27 goals en 58 punten. Moritz Ceder heeft acht assists gegeven in de laatste 10 wedstrijden van Detroit.

Laatste 10 wedstrijden: Canucks: 7-2-1, gemiddeld 4,4 doelpunten, 7,1 assists, 2,4 strafschoppen en vijf strafminuten, terwijl 3,1 doelpunten per wedstrijd met 0,901 werden incasseerd.

Red Wings: 2-7-1, gemiddeld drie doelpunten, 5,1 assists, 3,1 strafschoppen en 6,5 strafminuten terwijl ze vijf doelpunten tegen kregen per wedstrijd met een opslagsnelheid van 0,860.

Blessures: Canucks: Geen inbegrepen.

Red Wings: Geen inbegrepen.