Velma is de beste vechter in MultiVersus, WB’s Smash Bros. Nemen

Velma, het ondersteunende personage in WB's Multiversus, het nieuwe vechtspel dat volgt op Smash Bros.

schermafbeelding: WB .Games

MultiVersus Het kan gezegd worden dat het begon met wat bekend staat als de Ultra Instinct Shaggy-meme. Afgeleid van YouTubers Media bewerken uit aflevering van Scooby Doo! De legende van de fantosaurussen– waar de gehypnotiseerde Shaggy in zijn eentje de motorbende verslaat – het was een virale hit waarvan sommigen dachten dat ze culmineerden in de oprichting van de gratis WB Brave. Daarom was het zo’n schok om te horen dat Velma Dinkley eigenlijk de meest vooraanstaande vechter is voor Mystery Inc. MultiVersus En niet verwilderd.

Sterker nog, ik ben geneigd om verder te gaan dan dat. Velma is veruit een van de beste personages in het spel. Met haar leergierige karakter en ondersteunende vaardigheden biedt ze fans een unieke gameplay. Velma gooit bijvoorbeeld geen handen, maar vertrouwt tijdens het gevecht op haar woorden. Haar briljante ideeën kunnen rivalen verrijken, terwijl haar motiverende toespraken bondgenoten kunnen genezen. In wezen zal Velma je in de gaten houden, en als hij daartoe gedwongen wordt, zal hij de eeuwige Genghis van nietsvermoedende vijanden verdrijven.

Lees verder: Alle popcultuur versmelt tot brij, en MultiVersusDe ijzeren reus is het laatste slachtoffer

Velma is een kracht waarmee rekening moet worden gehouden in de juiste handen. Dit ondanks haar gebrek aan fysieke kracht. Het is niet zo snel (of dodelijk) als Arya Stark en biedt niet de explosieve kracht die Steven Universe wel biedt. Ze verslaat ze echter nog steeds allebei als het gaat om een ​​goede teamgenoot. Dit is het ding MultiVersus. Hoewel het zowel single- als free-for-all-opties heeft, is de belangrijkste gameplay het 2v2-teamgevechtsformaat. Er is geven en nemen. Synergie van de mogelijkheden van het individu met de mogelijkheden van de partner om tegenstand te overwinnen. Velma doet dit gemakkelijk.

Foto van het artikel met de titel Velma zou het beste personage kunnen zijn in MultiVersus, WB & # 39;  s Smash-achtige vechtgame

schermafbeelding: WB .Games

Als ondersteunend personage is de belangrijkste rol van Velma om assistentie te verlenen tijdens de strijd. Dit wordt gedaan door bondgenoten op te poetsen en vijanden te beschadigen/verwijderen. Een van de dingen die het onderscheidt, is het niveau van de aangeboden ondersteuning en de algehele kracht van de verschillende mogelijkheden. Neem het op tegen Velma’s neutrale aanval en speciale vaardigheden. Door snel op de aanvalsknop te klikken, kun je booster-woordprojectielen sturen op zoek naar doelvrienden en vijanden. Als deze woordbellen de vijand raken, manipuleer je ze terwijl je een enorme hoeveelheid schade aanricht. Dit effect verandert als een bondgenoot het doelwit is; Als je ze raakt, worden ze niet alleen versneld (het vermogen om sneller te bewegen), maar worden er ook extra woordbellen geproduceerd om vijanden aan te vallen en Velma te genezen.

Velma’s eigen neutrale beweging, de motiverende spreker genoemd, is ook een krachtig vermogen. Deze zet zendt een straal van aanmoediging uit die tegenstanders herhaaldelijk raakt, hen beschadigt en tegelijkertijd een bug met de naam “zwak” toepast – een bug die ervoor zorgt dat ze extra schade oplopen en de knock-out van aanvallen voor een beperkte tijd terugwerpen. Als ze op een bondgenoot landt, wordt ze niet alleen genezen, maar stuurt ze ook een sterkere versie van het peloton.

Wat is er zo geweldig aan deze aanvallen (behalve het voor de hand liggende)? Beide bieden genezing. Ze vullen elkaar ook aan. “je kan dat doen!” De straal verzwakt niet alleen tegenstanders, maar maakt ze ook gericht met de ondersteunende woorden van Velma. De meeste van haar andere bewegingen zijn in dit opzicht vergelijkbaar. Elk biedt een goede hoeveelheid schade, vooral wanneer een teamlid het versterkt, terwijl het ook een krachtige boost geeft. Het enige nadeel zijn de afkoeltimers die voorkomen dat Velma de beste delen van zijn arsenaal spamt.

Dit soort synergetisch spel is te vinden in andere personages. Nogmaals, Steven Universe komt voor de geest. Maar geen van hen biedt zoveel fans en dieptepunten als Velma. Ze kan haar team schilden en gezondheid geven, snelheidsboosts toekennen, stapels ijs aanbrengen (om spelers te vertragen en uiteindelijk te bevriezen) en vijanden verzwakken terwijl ze veel schade aanricht. Velma kan mensen onderwijzen – door een boek naar haar teamgenoot te gooien, kan ze teamvertragingen verminderen, iets wat geen enkel ander personage kan doen zonder een functie / item te gebruiken. Kortom, Velmla blijkt een sterke bondgenoot te zijn, ongeacht de omstandigheden.

Jon Crofts (@jmcrofts), beter bekend als Youtuber en vechtgame-expert, vindt Velma “waanzinnig sterk”. In zijn video hieronder zie je hem niet alleen dat idee valideren door bijna 400 punten schade aan te richten, maar hij wijst er ook op hoe goed ze het team ondersteunt en dat ze “het potentieel heeft om top te zijn”.

Een vaardigheid die echt een film plaatst, maar die negatief moet zijn om te hacken. Tijdens de wedstrijd zijn er bepaalde bewegingen die een kans hebben om aanwijzingen te produceren. Verzamel er genoeg van en je kunt een politieauto oproepen om de lockerspeler van het andere team te blokkeren. Het is vergelijkbaar met de bubbelvaardigheid van Steven Universe, behalve dat de politieauto zal proberen hem uit het spel te verwijderen als je er niet uit kunt komen, terwijl de bubbel mensen houdt waar ze zijn. Het is even komisch als effectief om te zien dat iemand betrapt en naar het podium wordt gebracht.

Nu lijkt deze stap misschien oneerlijk. Ik bedoel, een gevecht beginnen en dan de politie bellen is absoluut een soort onzin van Karen. Het kost echter enige tijd om het bewijs te verzamelen dat nodig is om deze oproep te doen. En als Velma sterft voordat de auto wordt binnengeroepen, moet ze opnieuw beginnen als ze terugkomt.

Er zijn ook andere nadelen om je zorgen over te maken. Ten eerste is Velma altijd een doelwit. Als je ze uit het spel verwijdert, worden ook hun buffs en opruimingen verwijderd. Verwacht dat het vanaf het begin zal worden versneld. Ze is ook niet erg snel of krachtig in haar eentje; MultiVersusAssassijnen zullen ronddraaien, waardoor het (in de meeste gevallen) een slechte keuze is voor 1v1-wedstrijden. Ten slotte dekt haar Up Special niet veel terrein. Velma-spelers moeten haar sprongen en dribbel correct gebruiken voordat ze die beweging gebruiken om een ​​bepaalde fase te overleven.

Zelfs met zijn beperkingen is Velma dat ook wie welke mooi meisje. EVO-kampioen SonicFox lijkt het daarmee eens te zijn. Hoewel hij de neiging heeft om tegenstanders te vernietigen, ongeacht wie hem gebruikt, laat zijn video met de titel “Velma Might Be the Way” zien hoe geweldig ze kunnen zijn tijdens gevechten. Of ze nu wegspeelt met woordworpen of van dichtbij en persoon met haar heldere gedachten. Ze overtreft zelfs Arya Stark ondanks haar supersnelheid.

Velma’s krachtige aanvallen worden verbeterd met haar ondersteunende vaardigheden, waardoor ze een van haar beste personages is Multiversum. In de juiste handen zou je bijna onverslaanbaar zijn, ongeacht met wie je samenwerkt. We dachten allemaal dat het een ruige show zou worden. En in sommige opzichten is het zeker een solide keuze voor solo- en teamgevechten. Maar Velma is de echte vertegenwoordiger van Mystery Inc. Ze belichaamt de populaire animatieserie (zoals Shaggy), terwijl ze ook iedereen belichaamt die dwaas genoeg is om haar elegante frames te plagen.

Kenneth Seward Jr. Hij is een freelance schrijver, redacteur en illustrator voor games, films en meer. Volg hem Tweet insluiten en verder Zenuwtrekking.

READ  Met de overgang naar Wear OS wil Samsung dat eigenaren van zijn eerste Android-horloge overstappen op Tizen
Written By
More from Lesley Curry
Final Fantasy XVI-preview – Interview met Naoki Yoshida over Eikons, Boss Fights en wanneer we meer zien
Square Enix debuteerde als Nieuwe Final Fantasy XVI-trailer Tijdens een recente PlayStation...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *