Verdediger Travis Sanheim zet verrassend genoeg de Flyers-wedstrijd in Calgary op de bank

Flyers-verdediger Travis Sanheim is een verrassend gezonde scratch-maandag tegen de Calgary Flames.

De verdediger, die vóór maandag in alle 57 wedstrijden van het team had gespeeld, was zaterdagavond verantwoordelijk voor het tweede doelpunt van de Vancouver Canucks in de 6-2 nederlaag. Hij eindigde met een -1 rating in de loop van 22 minuten, 17 seconden ijstijd in het spel. De Flyers bevestigden dat de beslissing om Sanheim te laten zitten, kwam van coach John Tortorella, en niet vanwege de blessure. Sanheim nam de opwarmingsoefeningen op zich, maar was niet fit voor de wedstrijd.

Lees meer: ​​De werkethiek van Flyers duikt weer op in het verlies van Canucks, maar misbruik ontgaat hen nog steeds

Tortorella’s beslissing om Sanheim te krabben was merkwaardig, aangezien de verdediger, die uit het nabijgelegen Manitoba komt, in Calgary klein hockey speelde voor de Hitmen en familie aanwezig was om hem maandag te zien spelen. De 26-jarige tekende op de openingsavond in oktober een contractverlenging van acht jaar, $ 50 miljoen (gemiddelde jaarlijkse waarde $ 6,25 miljoen) en wordt beschouwd als een belangrijk onderdeel van de toekomst van de organisatie.

Lees meer: ​​Hoe benaderen de Fighting Flyers de handelsdeadline?

Dit seizoen heeft Sanheim gemiddeld meer dan 20 minuten ijstijd en heeft vier goals, 16 punten en een -7 rating. Hij is de nieuwste goedbetaalde vlieger die Tortorella van de bank heeft uitgeschakeld, met Kevin Hayes, Tony DiAngelo en Rasmus Ristolainen die dit seizoen ook voor de wedstrijd zijn geschrapt. Tortorella probeert duidelijk een boodschap te sturen naar Sannheim, die dit seizoen een stap terug heeft gedaan na hun beste seizoen uit de carrière van 2021-22.

READ  LeBron James maakt zijn status in de Lakers-Clippers-game bekend
Travis Sanheim fotografeert tijdens de optionele ochtendski van de piloten in Vancouver op zaterdag..Lees verderGianna Han / Staf
More from Madison Garrett
Gamedemo’s worden echter steeds belangrijker
Het is een van de troeven van PlayStation’s nieuwe abonnementsservice, en nu...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *