Verhuist u vanuit het buitenland naar Londen? Download deze essentiële Android-apps

Als u zich voorbereidt op een grote verhuizing naar de Britse hoofdstad Londen, staat u een spannende reis te wachten. Elk jaar verhuisden tussen 2014 en 2019 meer dan 200.000 mensen naar Londen, waardoor het een van ’s werelds populairste wereldwijde centra is voor internationale werknemers en sensatiezoekers.

Waar je ook woont of wat je ook wilt doen, Londen heeft wat je nodig hebt om je thuis te laten voelen. Er worden meer dan 300 talen gesproken in de stad, terwijl elke nationaliteit, religieuze groep en subcultuur die je maar kunt bedenken een levendige gemeenschap in de stad bevat.

U kunt zich echter gemakkelijker verplaatsen als u enkele eenvoudige hulpmiddelen heeft om u aan het leven in Londen aan te passen. Met dat in gedachten, hier zijn de essentiële Android-apps die je moet downloaden voordat je vertrekt.

Preply: Engelse lessen onderweg

Of je nu naar Londen verhuist om te werken, studeren of spelen, het is de perfecte gelegenheid om je Engelse taalvaardigheid te perfectioneren. De werktaal van alle industrieën en sectoren in Londen is Engels, wat betekent dat a Sterk begrip van taal Essentieel om vooruit te komen in je carrière. Daarom kan je Gebruik een taal-app, die onderweg realtime bijles biedt van echte moedertaalsprekers. Ze kunnen je helpen om je Engels onder de knie te krijgen en klinken als een native in een mum van tijd.

Santander Cursussen: Verplaatsingen

Ooit stond Londen niet bekend als een bijzonder fietsvriendelijke stad, althans niet op hetzelfde niveau als Kopenhagen, Berlijn of Amsterdam. Transport for London bevindt zich echter in de meest ambitieuze fase van het bouwen van een fietspad ooit, waarbij alleen al in de afgelopen twee jaar 450 kilometer aan nieuwe fietspaden door de stad is toegevoegd. Om het meeste uit deze geweldige nieuwe infrastructuur te halen, moet u deze downloaden Santander Cycle-app, waarmee je voordelig een stadsfiets kunt huren bij 750 dockingstations in heel Londen.

READ  Xbox-consoles krijgen deze feestdagen xCloud, dus je kunt streamen voordat je download

Schemering: borrel thuis

We weten allemaal dat een avondje uit in Londen erg duur kan zijn. Met de juiste software op je telefoon kun je echter zonder een cent uit te geven de stad in. Dit is de logica achter de enorme populariteit Dusk (voorheen Drinki) app, dat zijn relaties met honderden bars en locaties in de stad versterkt om elke avond gratis drankjes aan te bieden. De app heeft een soort cult-aanhang in de stad, waarbij sommige gebruikers zelfs zo ver gaan om te zien hoeveel gratis geschenken ze via de app kunnen krijgen.

Citymapper: laad je rit op

Er zijn verschillende apps die u kunt gebruiken om door de uitgestrekte gebieden van het 1572 vierkante kilometer grote grootstedelijk gebied van Londen te navigeren. Het is echter de enige die constant alle informatie en vervoerbewijzen die je nodig hebt op één plek verzamelt is CitymapperHet is een volledig gratis Britse app om te gebruiken. Het is veel betrouwbaarder dan Google Maps en kan u precies vertellen hoe u sneller van A naar B kunt komen, terwijl het actuele informatie geeft over vertragingen en wegwerkzaamheden, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Tijdslimiet: blijf op de hoogte

Sommige Londense snob’s zullen spotten met het idee om Time Out te gebruiken om op de hoogte te blijven van alle gebeurtenissen en culturele evenementen in de stad, maar het mag niet over het hoofd worden gezien. De perfecte gids voor stadsverkenning is misschien gangbaar, maar hij is ook ongelooflijk uitgebreid. De uitgebreide Time Out London-app is alles wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van alle evenementen, feesten en openingen die je interesseren, dus download hem als je je nooit meer wilt vervelen in de stad.

READ  Het eerste mobiele CCG-kaartspel met het thema 'Werewolf Killing' 'Werewolves Untamed' is vandaag officieel gelanceerd

Met deze apps op je Android-telefoon zal je avontuur in Londen je zo gemakkelijk mogelijk op weg helpen. Download het vandaag nog.

Noot voor de redactie: Dit is een gepromote post en mag niet worden beschouwd als een redactionele goedkeuring

Opmerking: geselecteerde uitgaande links kunnen trackingcodes van partners bevatten en AndroidGuys kan een vergoeding voor aankopen ontvangen. Lees ons beleid. Als Amazon-deelnemer verdienen we aan in aanmerking komende aankopen.


Written By
More from Eda Greene
DSSSB Teacher Result 2021 OUT @ dsssb.delhi.gov.in Download TGT Maths & Special Educator Resultaat HIER
DSSSB Teacher Result 2021 is aangekondigd door Delhi Secondary Services Selection Board...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *