vermakelijk spel waarmee je verkeerschaos kunt oplossen (nu gratis)

Traffix is ​​een erg vermakelijk spel waarmee je de chaos in het verkeer kunt oplossen. Ben je nog op zoek naar een zenuwslopende, maar toch leuke game voor dit weekend? U kunt Traffix nu gratis downloaden.

Traffix-spel: los de verkeerschaos op

In de Google Play Store vind je veel verschillende games waar je veel uren mee bezig kunt zijn. Een game is bijvoorbeeld Traffix. Hierdoor heb je een minimalistisch spel, maar wel voor vele uren vermaak. Bij Traffix ben je de wegbeheerder en moet je de stress en chaos in een stad oplossen.

De scenario’s spelen zich af in verschillende wereldsteden. Denk aan Amsterdam, Rome, Berlijn, Las Vegas, Istanbul, Parijs en vele andere steden. Door op het juiste moment op het stoplicht te drukken, verandert de kleur. Maar wees er snel bij; want een aanrijding kost u punten. Daarnaast heb je soms ook controle over een luchthaven. U moet het stoplicht op de start- en landingsbaan bedienen.

Traffix

Als je andere chauffeurs te lang laat wachten, kan dit irritatie geven en rijd je door rood licht. Er is ook een speciale Chaos-modus. U moet politieauto’s veilig naar hun bestemming leiden. Het is een ideale modus voor de ervaren speler.

Traffix is ​​een erg vermakelijk spel. Je kunt de game tijdelijk gratis downloaden via de Google Play Store. Het spel kost normaal 2,39 euro. Je kunt deze via de onderstaande knop uit de Play Store halen.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Traffix
Traffix
More from Madison Garrett

Nieuwe Xbox-ervaring wordt uitgerold naar Xbox Insiders

Dinsdag begon Microsoft met het uitrollen van zijn nieuwe Xbox Experience –...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *