“Verrassingen zijn vaak teleurstellingen in een overweldigend jasje.”

Op de eettafel staat een grote kist. Mijn vrouw zegt dat er een verrassing in de doos zit. Ik hield nooit van verrassingen. Verrassingen zijn vaak teleurstellingen in een overweldigend pakket.

In een eerdere relatie werd ik vaak verrast door mijn minnaar. Althans, ik heb het meerdere keren geprobeerd. Toen stond ik in de deuropening met een blik die alles al onthulde. ‘Ik heb iets voor je.’ ‘Iets wat ik altijd al heb gewild’, zei ze.

Toen begon hij na te denken. Wat heb je altijd al gewild? Ik wist het niet. Maar hoe wist je dat? Heb ik in mijn slaap gepraat? Was mijn slaper slecht in het bewaren van mijn geheimen?

“Oh, leuke, ouderwetse platenspeler,” zei ik nadat ik mijn tas had uitgepakt.

‘Ja, dat heb ik altijd al gewild. Daar heb je het altijd over over oude dvd-spelers.

‘ja. Inderdaad.’

Ik heb het nog nooit over platenspelers gehad. Ik was zeker. Ik ben niet goed met records. De houtkap heeft altijd een papieren hoes waarin je de stam moet verplaatsen. Ik kan dat nooit doen als ik een plaat uit de hoes haal, hij lijkt bijna onmiddellijk te groeien. Dit maakt me niet blij. Die puinhoop tussen vinyl en papier. Daarom heb ik het nog nooit over platenspelers gehad.

‘Ben je verrast, schat?’ Zij vroeg.

“Ja, enorm. Dit is de grootste verrassing ooit. Ik had dit echt niet verwacht.”

Ze probeerde me opnieuw te verrassen met een bijzonder luchtige sapcentrifuge. Je hebt het altijd over sappen. Je kunt niet stoppen met praten over smoothies, James, zei ze die dag.

READ  Samsung Galaxy Tab S6 Lite krijgt nu ook de Android 11-update

‘Het is echt.’ Hey man bietenskelet. Je kent me goed. Ik werd bijna opgewonden zodat ik uren over smoothies kon praten. Ik geloofde deze zeer diepe smaak van verse broccoli. Ik heb een keer sap gemaakt. Het sap smaakt naar een glas water met drie verschillende kunstgebitten erin.

Dit betekent niet dat ik ondankbaar ben. Ik herinner me met plezier de draaischijf en de succulent, maar ik ben niet bedreven in het ontvangen van geschenken. Mijn ogen liegen niet en mijn mond niet.

“Ik heb dit altijd al gewild”, zegt mijn vrouw. Ik kan de douche al zien, maar doe de paraplu niet open. Ik speel mooi weer.

Ik open de doos en ik val bijna flauw van geluk. Ik heb dit altijd al gewild.

Playstation 5? Hoe heb je er een geregeld? Baby eenhoorn is makkelijker te regelen. Ik heb dit altijd al gewild.

‘en dat weet ik.’

Ik zeg “Ja, dat weet je”.

Zij aan zij bekijken we hoe het toestel de game downloadt. Op het scherm staat dat het nog twee uur duurt. Hand in hand tellen we af.

Ben jij ook zo iemand die graag de eerste is? Leuk. Volg Nieuwe Revu op Facebook, je ziet de kolommen altijd als eerste. Of abonneer je op onze nieuwsbrief. We sturen je gewoon onze beste artikelen.

More from Madison Garrett
Het Genshin-effect geeft details over de nieuwe Hangout-evenementen
Als je jezelf mist, Jinshin-effect Ontwikkelaar miHoYo heeft eerder onthuld dat het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *