Vetgedrukte voorspelling voor elke spelweek 9 SEC

Week 8 was geen goede week op de afdeling gedurfde voorspellingen. Blijkbaar moet de missie zijn gemist, want het was geen “vertel ons wat er nooit gaat gebeuren”-week. Hoe dan ook, als een succesvolle aanval, laten we de slechte aanval achter ons en gaan we verder. Het is een korte lijst in week 9, maar hier zijn onze gewaagde voorspellingen voor elke SEC-game.

Aanvallende Speler van de Week Rahim Sanders neemt het mee naar Auburn

Arkansas is een favoriet van 3,5 punten in Auburn. Ja, de Razorbacks hebben een beetje ups en downs gehad, maar één ding is constant gebleven: Arkansas houdt van voetbal, vooral met Sanders. Ondertussen stierf Auburn als laatste op de SEC in snelle verdediging, met een achterstand van meer dan 204 yards per spel en ongeveer 4,9 yards per carry. Dit klinkt als een match made in football heaven. De verdediging in Arkansas was een beetje schokkerig, maar Auburn is niet bepaald een professionele puntenmachine. De Razorbacks zouden doorgaan naar de Tigers, om te winnen met een marge van 34-14, waarbij Sanders 150 yards snelde en hem dit seizoen naar meer dan 1.000 yards duwde. Hij is de beste aanvallende speler van de SEC in een comfortabele overwinning.

Stetson Bennett IV vernedert de Gators

Het is duidelijk dat UGA-UF een van die competities is waar niemand iets van weet. En Georgië zag er zo dodelijk uit in de back-to-back-wedstrijden met Kent State en Miso, die de Gator Nation misschien veel hoop hebben gegeven. Maar niet kopen. In de afgelopen twee weken is het weer de UGA, die met een gecombineerde 97-10 wint en 500 yards aan overtreding per week oploopt, terwijl hij in beide games samen amper 400 yards opgeeft. Ja, Florida is beter dan Auburn en Vanderbilt. Maar de verdediging van de Gators erodeert in de loop van de tijd. Ondertussen waren 7 van de 8 wedstrijden in deze serie dubbelcijferige overwinningen. Florida heeft dit seizoen meer dan 200 passing yards toegestaan ​​in elke wedstrijd, behalve de wedstrijd in Zuid-Florida. Bennett werd vorige week te vroeg getrokken om 300 yards te raken, maar hij zal dat deze week doen. UGA41, Florida 10.

READ  Thema voor Kings vs. Warriors: Life without De'Aaron Fox-game

Missouri verstoort de Gamecocks

South Carolina, sprankelend op nummer 25, is de thuisfavoriet met 3,5 punten meer dan 3-4 Missouri. Dit alleen al zou een paar vragen moeten oproepen, want meestal is het huisveld bijna een velddoelpunt waard in goklijnen. Ondertussen zou Missouri Auburn op de weg verslaan, en Florida had kunnen verslaan. Eli Drinkwitz won in elk van zijn eerste twee seizoenen één wedstrijd op de weg. Met alleen Tennessee op een wilde rit, is ze nu of nooit vertrokken naar de Tigers. Ondertussen had South Carolina een flauw dieet van rattengif door Nick Saban, omdat de overwinning van de Gamecocks op Texas A&M hen misschien een beetje eigenwijs maakte. Missouri lelijk Deze is op het velddoelpunt van Harrison Mevis, 24-21.

Ole Miss deals met Aggies

Zowel de Ole Miss als Texas A&M kunnen verschijnen als de top 10 teams of ze kunnen 6-6 gaan. Het goede nieuws voor Ole Miss is dat ze al 7 overwinningen heeft behaald. A&M heeft nog geen 24 punten voorsprong gehad sinds de openingswedstrijd met Sam Houston State (toen ik 31 scoorde). Ondertussen heeft de Ole Miss 34 en 45 punten afgestaan ​​in zijn laatste twee wedstrijden. Maar gezien de keuze tussen het repareren van de verdediging van de Ole Miss en een A&M-aanval, lijkt het eerste waarschijnlijker. En vergeet de chaos rondom het A&M-team niet. Laten we de rebellen met 2 winnen dankzij een paar Quinshon Judkins TD die in het verhitte spel voor Jimbo Fisher, 31-17, spelen.

Kentucky heeft een geweldige helft en werd laat in de wedstrijd ingehaald door de Vols met zware passes

Tennessee vliegt hoog en Kentucky heeft niet veel te verliezen op zaterdagavond in Knoxville. Met een afscheidsweek beginnen Will Levis en de Wildcats sterk en bezorgt ze in de helft van de tijd een lichte schok aan het UT-zenuwstelsel. Maar een probleem met wanbeheer laat in het halfuur zal de UT ruimte laten om terug in het spel te manoeuvreren, wat de Vols in het derde kwartaal zullen doen. Het spel is competitief in het vierde kwartaal, maar de passerende UT verslaat Kentucky, hoewel elk team 300 yards passeert. Cedric Tillman speelt, waardoor UT laat in het derde kwartaal hun eerste voorsprong kreeg met een groot speelresultaat. Een late wending in het VK bezegelde het lot van de Wildcats met een UT-overwinning, 38-24.

READ  De voormalige Engelse batsman Roland Butcher zegt dat cricket niets heeft gezegd tegen racisme

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *