Video: Waarom is Square Enix Port The Kingdom Hearts Collection niet gewisseld?

Een advertentie die de laatste tijd veel fans lijkt te hebben gestoord en verward Super Smash Bros.-spel Ultiem De laatste uitzending van de jager was om te onthullen Cloudversies van Kingdom Hearts Voor Nintendo Switch.

Hoe “slecht” deze beslissing ook was, Nightdive Studios en Limited Run-ontwikkelaar, Modern Vintage Gamer, probeerden enig licht te werpen op het besluitvormingsproces dat misschien Het ging achter de schermen door en suggereerde dat poorten 1.5 en 2.5 veel tijd, moeite en geld van Square Enix zouden vergen, en dat het financiële rendement niet noodzakelijk gunstig zou zijn.

“Het hebben van een game als Kingdom Hearts 1.5 en 2.5 Remix op de Nintendo Switch, hoewel het een no-brainer lijkt, zou iets volledig haalbaar moeten zijn – vooral gezien het zijn wortels heeft in PlayStation 2, zoals veel mensen zouden heel snel zijn om me te vertellen, het is eigenlijk een heel complex project en ik denk dat wat hier gebeurde in feite is dat Square Enix biedingen naar hun ontwikkelingspartners stuurde en hen vroeg hoe lang dit project zou duren om te bouwen en ik denk dat ze misschien een beetje verrast waren door de reacties .

“Voor mij voelt het als een verbintenis van twee jaar en meer en vele miljoenen dollars die moeten worden uitgegeven – misschien meer dan het budget dat Square Enix wil uitgeven.”

Alsof dat nog niet genoeg was, zijn er mogelijke bestandsgroottevereisten voor deze kits, samen met de prijzen van Switch-gamecartridges:

En het andere om in gedachten te houden met Kingdom Hearts, aangezien we het alleen over 1.5 en 2.5 hebben — we hebben Kingdom Hearts 3 nog niet besproken. Als je HD 1.5 plus 2.5 Remix samen combineert, komt het op ongeveer 50 GB, dit is een heel, heel groot spel. Nu is de vraag welke cartridge we nodig hebben om fysiek in de Switch te passen, wat uiteindelijk een 64GB-cartridge wordt. En de productiekosten van deze cartridges zullen erg duur worden, en terecht.”

Hij gaat verder met te suggereren hoe niet elke ontwikkelaar noodzakelijkerwijs onmogelijke poorten voor een switch wil overnemen, zoals CD Projekt deed The Witcher 3: The Wild Hunt – Volledige versie:

READ  Dead By Daylight Studio kondigt haastig de kleurenblindmodus aan nadat een ontwerper heeft geklaagd over toegankelijkheidsverzoeken

Voordat mensen me vertelden dat CD Projekt Red en Saber Interactive The Witcher III op Switch konden spelen, waarom kunnen ze dan niet hetzelfde hier doen? Nou, dat kunnen ze absoluut, maar aan het eind van de dag besloot Square Enix dat de kosten die nodig zouden zijn om dit project te factureren om de grens te overschrijden, om een ​​​​goede kopie van Kingdom Hearts HD Remix 1.5 en 2.5 naar Switch te krijgen, zouden zijn gewoon veel geld, en het zou geen inkomsten zijn. De investering komt in de buurt van wat ze zochten. Dus aan het eind van de dag denk ik dat de beslissing is genomen om dit spel naar de cloud te verplaatsen, het is ze gaan meer geld verdienen aan de voorkant, en er zullen serverkosten zijn en dat soort dingen om de game in principe te hosten, maar ik denk dat ze daar rekening mee hebben gehouden.”

Foto: Disney, Pixar / Square Enix

Wat betreft Kingdom Hearts III, het is ook niet zo duidelijk als sommige Hij zou kunnen denken – met MVG die laat zien hoeveel complexiteit er is als het gaat om het overzetten van Unreal Engine 4-games naar de Switch, is er “veel” verbetering nodig.

“Dit is absoluut geen eenvoudige uitlaatklep.”

MVG heeft eerder al een aantal keren opgemerkt dat het denkt dat de cloud in de toekomst vaker zal worden gebruikt – en gaat zelfs zo ver om te speculeren dat de Ethernet-poort in het nieuwe Switch OLED-dock toekomstige cloudplannen kan ondersteunen.

“Helaas kan het moeilijk zijn om het soort high-budget Triple A-games te verkopen die op andere platforms draaien, en om ze in 2021 en daarna op de Nintendo Switch te zien draaien, voor veel uitgevers kijken ze misschien naar de cloud Ik denk dat dit uiteindelijk gebeurde met Square Enix en de Kingdom Hearts-collectie van de Switch… Ik zal waarschijnlijk klaar zijn om meer van deze aankondigingen te zien… tenminste totdat we horen wat de toekomst biedt voor Nintendo”

Wat vind je van de beslissing van Square Enix om Kingdom Hearts-spellen in de cloud te zetten in plaats van ze over te dragen via?? Vertel het ons hieronder.

READ  Cyberpunk 2077 PS4 / XO-prestaties zijn "verrassend goed", zegt CDPR

Written By
More from Lesley Curry

Zal het nieuwe PS5-model de langlopende wifi-problemen van Sony oplossen?

De ratel kan alles repareren. afbeelding: Sony / Kotaku De PlayStation 5...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *