Vier oefeningen die je spel zullen veranderen

Als nummer één van de wereld, tweevoudig Grand Slam-kampioen en Olympisch gouden medaillewinnaar, weet Victoria Azarenka hoe ze doelen moet stellen en passeren, ongeacht de obstakels die op haar pad komen.

Nu sluit Azarenka zich aan bij TopCourt en deelt haar vechtlust, waardoor je de tools krijgt om door te zetten in tegenspoed en je potentieel op en naast het veld te benutten. In haar nieuwe hoofdstuk neemt ze je mee in haar gedachten en reflecteert ze op de belangrijkste momenten in haar carrière en leert ze je hoe je de shots die haar daar hebben gebracht onder de knie kunt krijgen.

Dit is wat je kunt leren van Azarenka’s TopCourt-les:

Techniek: Azarenka heeft een van de meest dodelijke backhands tijdens de WTA-tour en het schot is gedurende haar hele carrière een van de pijlers van haar spel geweest. Haar TopCourt-les neemt je mee door de technische en basissleutels om een ​​succesvolle backhand te krijgen en laat zien hoe je er een kunt raken zoals zij.

Een ander aspect van Azarenka’s aanvallende speelstijl zijn de zwaaiende luchtaanvallen aan het einde van punten. Stap voor stap geeft het je de belangrijkste gebieden om je op te concentreren en je swing en techniek te verbeteren om consistentie en kracht te vinden om je foto’s te maken.

opdrachten: In haar TopCourt-les leert Azarenka vier oefeningen die haar helpen bij het opbouwen van haar assertieve en agressieve armen, de down-the-line backhand en swingvolley. Azarenka deelt de patronen die haar hielpen haar vaardigheden te perfectioneren met twee oefeningen. In de training “The Court Opener” neemt ze je stap voor stap door een patroon dat je helpt om de baan aan je achterkant te openen.

READ  THQ Nordic onthult Chronos: Before the Ashes

Azarenka maakt ook het verschil tussen wachten tot de bal je bereikt en het veld betreden door de bal vroeg te pakken. In haar “Cut Off BH Down-the-Line” training laat ze zien hoe je comfortabel kunt worden met een backhand door meer tijd uit de buurt van je tegenstander door te brengen. In twee aanvullende uitgebreide oefeningen op het veld vertelt Azarenka hoe je je swingende volley onder de knie kunt krijgen.

In Flying Swing Motion leert het u hoe u efficiënt en effectief kunt bewegen om altijd uw swingshot te vinden met geweldig voetenwerk en perfecte positionering.

In Continuous Swing Volleyball laat Azarenka je een van haar favoriete oefeningen zien om je comfortabel de bal te laten zwaaien vanuit elke positie op het veld, terwijl je je concentreert op het overbrengen van je lichaamsgewicht door het schot.

verhalen: In een reeks van 10 “afleveringen” geeft de Wit-Russische moeder je een kijkje in haar perspectief en reis in tennis. Ze herinnert zich haar jeugd en hoe ze elke kans aangreep die op haar pad kwam als klein meisje. Haar verliezen waren zeldzaam als een uitstekende junior, en ze leerde al snel dat om succesvol te zijn als professional, ze op elk punt moest vechten en klauwen.

Tennis was een kans voor Azarenka om een ​​beter leven voor haar en haar gezin op te bouwen, wat uiteindelijk haar verlangen om te slagen aanwakkerde, en ze deelt openhartig haar advies om gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken. Azarenka vertelt over vertrouwen en vertelt hoe je vertrouwen in jezelf en je spel kunt opbouwen, ongeacht de omstandigheden.

READ  LIVE: Paralympische Spelen Tokyo - Kiwi's op de eerste dag van de Spelen

Je praat ook over het belang van scherp denken, elk punt tegelijk pakken en je met succes aanpassen aan verschuivingen in het momentum op het veld. Als moeder heeft Azarenka geleerd om het moederschap te combineren met haar toercarrière en blijft ze haar dromen najagen. Tennis is een egoïstische sport, maar dat perspectief verandert wanneer je prioriteiten veranderen door het moederschap.

Het belangrijkste voor Azarenka zijn haar acties buiten het veld. Resultaten vertellen vaak niet het volledige verhaal in de carrière van een atleet. Momenten buiten de schijnwerpers hebben de meeste impact en vormen de meeste historische prestaties, en ze is hier om haar volledige punt te vertellen.

More from Madison Garrett
Game 90: Red Sox bij Rays Opstelling en opmerkingen
De afnemende Red Sox worden de volgende donderdag geconfronteerd met het vooruitzicht...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *