Vier Siphon-kandidaat-games voor PS5 en PS4 werden beoordeeld in Korea voorafgaand aan de lancering van de geheel nieuwe PlayStation Plus

Sony’s nieuwe PlayStation Plus is nog niet gelanceerd, maar PlayStation-fans kunnen een cultklassieker krijgen als onderdeel van een lidmaatschap.

gespot door jimatsuIn Korea heeft de Game Evaluation and Management Committee beoordelingen vrijgegeven voor vier Siphon Filter-games voor PlayStation 4 en PlayStation 5. De games bevatten de originele Siphon Filter, Siphon Filter 2, Siphon Filter: Dark Mirror en Siphon Filter: Logan’s Shadow.

Dit is waarschijnlijk geweldig nieuws voor fans van de third-person shooter die synoniem is geworden met het PlayStation-merk. Helaas worden niet alle Siphon Filter-spellen beoordeeld door het panel. Siphon Filter 3 en Siphon Filter: De Omega-dynastie is niet inbegrepen, dus het is onbekend of ze ook in PlayStation Plus zullen worden opgenomen.

Sony heeft onlangs een bestand onthuld Update naar PlayStation Plus Dat maakt het dichter bij Xbox Game Pass. Als de Siphon Filter-serie al op deze nieuwe PS Plus staat – aangezien die beoordelingen niet gegarandeerd zijn – bevindt deze zich waarschijnlijk in de categorie “Premium” die PS1-, PS2-, PS3- (via streaming) en PSP-games aan de shows toevoegt. Het lijkt erop dat nostalgie je gaat kosten.

De positieve kant hiervan is dat je waarschijnlijk Siphon Filter-games op PS4/PS5 kunt downloaden. Siphon Filter is nooit uitgebracht op PS3 en heeft daarom geen last van technische problemen Sony mag PS3-games niet emuleren op PS4 / PS5.

Sony eindelijk Aankondiging van hun releasedatums voor de geheel nieuwe PlayStation Plus eerder vandaag, 22 april. De uitrol begon op Aziatische markten (exclusief Japan) op 23 mei, Japan op 1 juni, Amerika op 13 juni en tenslotte Europa op 22 juni. Bestaande PlayStation Plus-abonnees worden gegroepeerd in het ‘Basic’-niveau, terwijl degenen die het hoogste premium-niveau willen, $ 17,99 per maand moeten betalen.

READ  Natasha Jonas verwerpt 'Mind Games' van Marie Eve Dickire nadat ze zaterdag tegenover haar stond voordat de wereldtitel wordt verenigd | boksnieuws

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

David Matthews is een nieuwsschrijver voor IGN.

More from Madison Garrett
Hollow Knight: Silksong komt op PlayStation wanneer het uitkomt
Holle Nacht: SilkSong Het heeft nog steeds geen releasedatum, maar wanneer het...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *