Vier studio’s werken aan games die alleen op Google Stadia – Gaming – Nieuws worden uitgebracht

Hallo echte gamer hier : +

Ik ben voornamelijk een pc-gamer, zou graag binnenkort een Nintendo krijgen. Xbox heeft voor mij te weinig toegevoegde waarde omdat de meeste games nu ook voor pc beschikbaar zijn en een steaklink hebben, waardoor ik ook gewoon op mijn tv kan gamen. hetzelfde als bij PlayStation, hoewel ik het nog steeds leuk zou vinden, een aantal hele leuke exclusives die ik een tijdje wil doen.

En ik betaal ook voor podia, de kosten zijn erg laag, en ik merk dat ik het af en toe nog wat harder zet. Doordat ik letterlijk een game kan spelen op elk apparaat waar ik op dat moment ben, gaat binnen een minuut zelfs mobiel zonder controller beter dan ik dacht bij de meeste games.

Op dit moment is er geen ander systeem dat dit gemak zo soepel biedt, een nadeel kan zijn dataconsumptie, niet echt merkbaar door lag, behalve connectiviteitsproblemen, maar dat is logisch met cloudgaming. Dat je in hun ecosysteem zit, is zo met elk systeem, zelfs pc-games hebben tegenwoordig exclusiviteit dankzij Epic : |

Ik denk dat als je een “echte gamer” bent, je enthousiast bent over alle spelsystemen. Ik moet nog steeds investeren in VR, weet dat ik vroeger dol was op het idee van onLive, ik ben ook benieuwd hoe xcloud eruit zal zien.

Ik ben gewoon niet blij met Epic en EA … Hoewel EA langzaam het licht lijkt te zien … Blizzard heeft helaas ook zijn draad verloren : '(
Ik haat ook exclusives, maar doe het met wat je hebt, ik snap het wel eens, maar daar ben ik nooit blij mee.

READ  Speel PlayStation-games op een Xbox Series S.

Dus ja, speel waar je op wilt spelen, en verdedig niet alleen je eigen keuze ;) voor alles is iets te zeggen.

[Reactie gewijzigd door bskibinski op 15 juli 2020 07:42]

Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *