Vijf geweldige Saints Row-coöpmomenten, beschikbaar op 23 augustus – PlayStation.Blog

Vijf geweldige Saints Row-coöpmomenten, beschikbaar op 23 augustus – PlayStation.Blog

Saints Row is een spel vol geweldige momenten in een wilde criminele zandbak. Coöp is een belangrijk onderdeel van hoe we deze ervaring voor spelers kunnen verbeteren en ze alle verschillende manieren kunnen laten ervaren waarop je verwoesting kunt aanrichten in Santo Ileso. Dit zijn mijn top 5 momenten in Saints Row co-op:

Brandjes blussen met vrienden

Saints Row is een spel dat spelers een breed scala aan wapens en vaardigheden biedt om te verkennen. Er is geen beter moment om de wilde kant van Saints Row te ervaren dan wanneer je met een vriend speelt. Werp drukkend vuur met een aanvalsgeweer terwijl je vriend een Thrustbuster naar een paar nietsvermoedende vijanden gooit en ze op de vlucht jaagt.

Belachelijke spelerscreaties in semi-gevaarlijke situaties

Maatwerk is altijd een onderdeel geweest van Saints Row en een van de redenen is de samenwerkingservaring. Er gaat niets boven het zien van de dwaze creativiteit van je vriend midden in een serieus gesprek met een NPC. Als je op mij lijkt, probeer je meteen iets exotischer te doen.

Een feest in een paleis stortte neer in een gevleugeld pak

Er is een moment tijdens de campagne waarop jij en je coöpvriend, nadat je een vriend hebt gered van gevangenneming, een feest verstoren via een pak vleugels. Het is een moment waarbij je zowel over de skyline van Santo Eliso zweeft als afdaalt in een chaotisch delirium dat zich afspeelt in een herenhuis in de heuvels.

een grap

In Saints Row hebben we een nieuwe functie toegevoegd waarmee spelers elkaar tijdens het spelen in de maling kunnen nemen. Als je eenmaal je prankteller hebt opgebouwd door uitdagingen te voltooien, kun je deze verzilveren en het speelgoed van je tegenstander veranderen in brievenbussen, toiletten, vuilnisbakken en dergelijke. We zijn doorgegaan en hebben deze geheel nieuwe skins gemanipuleerd, zodat je deze nieuwe personages in de game- en filmscènes kunt zien.

READ  Het Japanse tijdschrift Nintendo Dream plaagt mogelijk een nieuwe game

Je kunt verder gaan met een vriend

Co-op stelt spelers in staat om rollen te splitsen terwijl ze geconfronteerd worden met spelsituaties. Een voorbeeld is de poging tot diefstal van een vrachtwagen gepantserd met een lange magneet bevestigd aan een helikopter. Het is moeilijk om het touw op de truck te leggen terwijl de vijanden landen – één speler kan helpen deze vijanden voor je te verpletteren en je een betere kans te geven om de activiteit af te ronden. Naarmate de uitdaging in het spel escaleert, kan het soms gemakkelijker zijn om een ​​vriend te bellen voor hulp.

Er is nog veel meer om je te laten zien wanneer de game op 23 augustus wordt gelanceerd. We kunnen niet wachten tot jij en je vrienden de grootste en beste Saints Row-game ooit spelen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *