Vijf top PS4-games die je voor tien euro kunt scoren

Vijf top PS4-games die je voor tien euro kunt scoren

De PlayStation 4 zal dit najaar nog steeds de gameconsole zijn voor veel gamers. Zeker nu het vrijwel onmogelijk is om voor een normale prijs een PS5 te scoren. En ben je op zoek naar een goede PS4-game, dan kun je met Black Friday nu veel games scoren voor een goede prijs.

Sterker nog, een paar games die op de PS4 als een absolute topgame worden beschouwd, kunnen nu voor tien euro worden gescoord. Ideaal als je een paar klassiekers hebt gemist. En zelfs als je een PS5 hebt, kun je deze games ophalen, al zijn de meeste titels direct beschikbaar binnen de PlayStation Plus Collection.

Afgeprijsde PS4-games: God of War

We trappen deze PS4-recensie af met misschien wel een van de beste games die in 2018 is uitgebracht: God of War. Deze game wordt nog steeds beschouwd als een van de beste titels voor het platform en als je het voor een tientje kunt scoren, kun je het echt niet laten liggen. Naast de stoere actie die je in de game krijgt, is er ook ruimte voor een leuk verhaal en diverse RPG-elementen. En het helpt natuurlijk dat de wereld waarin je gek aan het worden bent er fantastisch uitziet.

Scoor het hier

God of War PS4
God van de oorlog (Afbeelding: Sony)

The Last of Us Remastered

Het tweede deel van The Last of Us kwam dit jaar uit en is zonder twijfel een van de coolste games die je kunt spelen. Maar voordat je dat loslaat, is het aan te raden om het eerste deel te spelen. Het kwam oorspronkelijk uit op PlayStation 3, maar met The Last of Us Remastered kun je het ook op PS4 ervaren. De game draait om Joel, die de taak heeft om het meisje Ellie af te leveren aan een groep wetenschappers in een verscheurde wereld. De reis is zwaar, terwijl de band tussen de twee steeds hechter wordt.

Scoor het hier

PlayStation Plus Games oktober
The Last of Us Remastered (Afbeelding: Sony)

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Ook bij Uncharted: The Nathan Drake Collection zien we nog wat liefde voor de PlayStation 3. Deze collectie bestaat uit drie van de beste games voor dat platform, maar dan als een Remaster-collectie voor de PS4. Met name het tweede en derde deel kunnen vandaag nog prima gespeeld worden. Ook ideaal om jongere gamers kennis mee te laten maken, aangezien alle drie de games Nederlandse stemmen hebben.

Scoor het hier

Uncharted: The Nathan Drake Collection
Uncharted: The Nathan Drake Collection (Afbeelding: Sony)

Uncharted: The Lost Legacy

Heb je de Uncharted-games lang en breed op de PS3 gespeeld? Dan kun je misschien beter aan de slag gaan met Uncharted: The Lost Legacy, een game die op PS4 verscheen. Hoewel we aanvankelijk dachten dat het na Uncharted 4 niets meer was dan een tussendoortje, blijkt de game best interessant te zijn, met grote open omgevingen. Je kunt ook aan de slag met nieuwe personages, terwijl je dezelfde vrij klassieke gameplay hebt.

Scoor het hier

Uncharted The Lost Legacy
Uncharted The Lost Legacy (Afbeelding: Sony)

Gran Turismo Sport op de PS4

Gran Turismo 7 zou volgend jaar op PlayStation 5 moeten verschijnen. Tot die tijd is Gran Turismo Sport hier voor de PS4. De game heeft voornamelijk online componenten, die allemaal over serieus racen gaan. Maar het is ook mogelijk om losse dingen in je eentje te spelen. Het is niet de beste game uit de serie, maar voor tien euro kun je er moeilijk omheen.

Scoor het hier

Black Friday Games onder de twintig euro PS4
Gran Turismo Sport (Afbeelding: Sony)

Reageer op artikel:

Vijf top PS4-games die je voor tien euro kunt scoren

READ  Meer dan 62.000 Covid-gevallen in hoogste eendaagse sprong; Graaf kruist 2 miljoen
Written By
More from Aubrey Mason

Omkoping in Telangana: Tahsildar werd op heterdaad betrapt terwijl hij Rs 1.1 crore omkoping accepteerde [Video]

Telangana Tahsildar betrapt op het aannemen van Rs 1.1 crore smeergeld, video...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *