Voetbal in Alabama: eerste indrukken van de wedstrijd in de staat New Mexico

Had ik al gezegd dat ik deze spellen haat?

Eerlijk gezegd had Alabama een goede aanval nodig na een frustrerend optreden tegen LSU, en dat hebben ze ook gekregen. Bryce Young werd de eerste speler in de schoolgeschiedenis die een spel opende met 13 opeenvolgende voltooiingen, en de getijden scoorden een overwinning van 59-3.

Samen met Young was Jameson Williams de steraanvaller met zes goals voor 158 yards en drie touchdowns. Brian Robinson zelf was consistent, zo niet verbazingwekkend, en het tij bewoog de bal over het algemeen naar believen, zoals je zou verwachten. Het is altijd moeilijk om iets van deze spellen te verzamelen, maar dat is wat ik heb gezien.

Dit was duur

Alles wijst erop dat Alabama minimaal de rest van het reguliere seizoen zonder Roydale Williams en JoJo Earl zal zijn. Earl is een van de weinige eerstejaars die dit seizoen een bijdrage heeft geleverd, wat verrassend en een beetje teleurstellend is gezien de kwaliteit van de klas. Slade Bolden zal waarschijnlijk de seizoensweddenschapsopbrengst zijn, waardoor RB gevaarlijk zwak blijft.

Trey Sanders leek capabel

De zilveren voering bij een blessure is dat Trey Sanders een kans had en er goed uitzag. Hij is een geduldige hardloper met een goed zicht en kracht. We zagen ook Demoy Kennedy en Christian Leary de noodzuivering spelen, en ze zagen er allebei behoorlijk goed uit. Kennedy deed geweldig werk met het oppakken van een blitzaanval vanaf de rand, en Leary raakte het gat met enige kracht voor de ontvanger van het gat.

READ  Tamil Nadu CM Palaniswami vraagt ​​PM Modi om Rs 15.321 crore om de Covid-pandemie te bestrijden

De aanvallende lijn vertoont nog steeds wratten

De streak deed het vandaag iets beter, maar het stelt nog steeds teleur ondanks de uitstekende reeks mogelijkheden voor mixen en matchen. JC Latham kwam binnen als de beste speler van het land en bij IMG leek hij vorig jaar klaar om collegebal te spelen. Het is niet alleen een back-up, maar het speelt een bewakingsrol in plaats van een interventie. Chris Owens ging vandaag naar het centrum en de lage schoten waren net zo problematisch als bij Darianne Dalcourt. Gavion Cohen heeft een armblessure en we weten niet wanneer we hem terug zullen halen. Invaller Tommy Brown ademde een trek in en onthoofdde Young bijna. Het lijkt erop dat Emile Equiure is aangevallen.

Deze reeks situaties is een puinhoop en we kunnen alleen maar hopen dat er nog iets te doen is.

Verdediging was weer geweldig

Aan de positieve kant bleef de verdediging schitteren. Will Anderson was zoals gewoonlijk overal aanwezig, maar elke keer dat je maar drie punten toestaat, is daar veel aan te merken. Dekkingsbeeldjes werden tot een minimum beperkt en DL en het zuiveren van LB’s domineerden. Dallas Turner en Kool Aid McKinstry zijn de nieuwelingen aan deze kant van nuttige tijd, en ze lijken het vol te houden. Laten we hopen dat de trend zich voortzet.

Jalen Milroe lijkt de beste optie in het onvoorstelbare geval

We willen niet eens nadenken over de mogelijkheid, maar het lijkt vrij duidelijk dat de beste optie in een noodsituatie is om Galen Millerow te mengen met een zware dosis van zijn benen. Laten we de situatie gewoon helemaal vermijden.

Aangezien het belangrijkste doel van het spelen van deze spellen is om er gezond uit te zien, kunnen we dit spel niet als volledig succesvol omschrijven. Er staat echter nog een overwinning in de boeken en we gaan nu twee wedstrijdseizoenen tegemoet om onze bestemmingen na het seizoen te bepalen. Oklahoma verloor vandaag, iets dat zeer waarschijnlijk de Big 12 uit de overweging elimineert, gezien hun strijd tegen slechte teams. ACC heeft lang in de prullenbak gelegen.

Het maakt natuurlijk niet uit of Alabama het seizoen kan afsluiten met twee overwinningen plus nog een overwinning op Georgia in Atlanta. Wiens Crimson Tide-team zal verschijnen, zal hun lot bepalen.

tij rollen.

More from Madison Garrett
De eeuwige strijd tegen illegale downloads bereikt een nieuw hoofdstuk
In de strijd tegen illegale downloads in Nederland is een belangrijk akkoord...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *