Voetbalwedstrijd FSU bij Duke afgelast

Het voetbalteam van de staat Florida zal de geplande wedstrijd aanstaande zaterdag 5 december niet spelen bij Duke vanwege aanhoudende problemen met betrekking tot COVID-19.

FSU heeft geen details vrijgegeven voor de annulering toen deze zondagavond werd aangekondigd, maar de game zou onwaarschijnlijk zijn vanwege quarantainevereisten in verband met COVID-contactopsporing.

De Seminoles moesten de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Virginia afgelasten omdat ze slechts 44 beursspelers beschikbaar hadden. Van veel van die vermiste spelers werd verwacht dat ze nog een week of langer afwezig waren vanwege quarantaineprotocollen.

BLACK FRIDAY AANBIEDING: $ 75 voor een jaarlijks lidmaatschap voor nieuwe abonnees en een Nike eCard van $ 75, promotiecode: NIKE75

FSU heeft nu drie opeenvolgende spelen gemist nadat het twee weken geleden weigerde Clemson te spelen toen de Tigers onbewust een speler reisden die positief testte op het virus.

*ZIE OOK: Schoffel: Is het tijd om het voetbalseizoen 2020 van FSU uit de ellende te halen?

De Seminoles hebben geprobeerd wedstrijden tegen Clemson op 12 december en Virginia op 19 december opnieuw te plannen, maar het is nog niet bekend of die wedstrijden zullen plaatsvinden.

Volgens een e-mail van een FSU-woordvoerder is de FSU van plan deze week praktijken te houden. Omdat de Seminoles deze week niet kunnen spelen, speelt Duke in plaats daarvan tegen Miami.

De Hurricanes hadden een open datum omdat hun oorspronkelijk geplande wedstrijd met Wake Forest werd afgeblazen vanwege COVID-problemen binnen het Demon Deacons-programma.

Blijf in contact met Warchant.com voor meer informatie over dit verhaal.

————————————————– –

Praat over dit verhaal met andere voetbalfans van de staat Florida in de Tribal Council

READ  De positieve emoties van de Raptors verdwenen voor de wedstrijd met een verlies voor de Knicks
More from Madison Garrett

Storytel Reader verschijnt officieel in Nederland voor 129 euro

Via Storytel kun je niet alleen e-books lezen, maar ook beluisteren of...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *