Volg de overnameverklaring van Rockstar en de verklaring van FiveM over zijn toekomst

Volg de overnameverklaring van Rockstar en de verklaring van FiveM over zijn toekomst

Cfx.re, het team achter FiveM voor GTA Online, heeft een Lange verklaring Bespreken van de toekomst van de dienst en meer.

Rockstar Games kocht de groep in augustus voor een niet bekendgemaakt bedrag. Deze onthulling schokte de GTA-gemeenschap en de bredere gaminggemeenschap omdat Take-Two, het moederbedrijf van Rockstar, vijandig stond tegenover modders die ze nu kopen.

Er zijn veel vragen gesteld door de GTA Online- en GTA RP-gemeenschap over hoe dit de servers met FiveM en zelfs GTA Online en GTA 6 zal beïnvloeden.

De eerste dingen waar Rockstar mee hielp

Cfx.re Hij zegt Ze hebben het te druk gehad met het zich vestigen binnen Rockstar Games. Zowel het FiveM-team als Rockstar willen de service ‘zo goed mogelijk maken’.

Aanvankelijk hielp Rockstar “de algehele stabiliteit van onze infrastructuur te verbeteren om de laagst mogelijke downtime te garanderen, en deed hij ook inspanningen om onze klantenondersteuningservaring te verbeteren.” Het opende ook de deur voor hen om nieuwe tools te gebruiken die een aantal beveiligingsproblemen zouden oplossen.

Vanaf nu zijn er geen plannen om grote wijzigingen aan te brengen in FiveM/RedM en de werking ervan. De Servicevoorwaarden zijn ook bijgewerkt om te voldoen aan het beleid van Rockstar Games.

Wat brengt de toekomst?

De groep deelt op Cfx.re dat ze de toekomst van FiveM uitvoerig met Rockstar hebben kunnen bespreken. Het draait allemaal om verbeteringen en dit heeft betrekking op zowel RedM voor Red Dead Redemption 2 als FiveM voor GTA V. Meer details volgen later volgens een mededeling van de community, die mogelijk in de blogpost van volgende maand staat.

READ  Capcom deelt Street Fighter 6 online karaktergebruiksstatistieken voor oktober, waarbij de meest recente en klassieke spelers worden onthuld

Rockstar Games beperkt naar verluidt de vrijheid niet. Bovendien willen ze FiveM gewoon laten groeien en dat zal gebeuren door meer functies toe te voegen.

Om op de hoogte te blijven van elke GTA Online-nieuwsupdate, bekijk RockstarINTEL en abonneer je op onze nieuwsbrief voor een wekelijkse samenvatting van alles wat met Rockstar Games te maken heeft.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *