Volgende Square Enix RPG heeft een zwarte held maar geen zwart boek

Frey Holland van Forspoken staat tegen een rokerige paarse achtergrond met haar hand over haar gloeiende magische manchetten.

afbeelding: Square Enix

Update, 14/12/2021 12:30 ET: De “Hip-Hop”-opmerking werd ten onrechte toegeschreven aan een schrijver, niet aan de film en voice-over van Tom Keegan, die deze opmerkingen maakte. We hebben ook de toeschrijving aan de vraag van de journalist in het artikel bijgewerkt.


Toen ik een preview moest doen voorboek, Eerder Project AtheneEr waren drie vragen die haar ertoe brachten het te weten. Ten eerste, hoe het team de uitbeelding van de zwarte hoofdpersoon begon te benaderen. Ten tweede, hoe was de gameplay, en ten derde, hoe? voorboek Het valt op tussen andere fantasy role-playing games. Terwijl de preview van een uur van Square Enix een nuttige, zo niet klinische post deed bij het beantwoorden van enkele van deze vragen, veranderde mijn aanvankelijke nieuwsgierigheid in angst.

Lees verder: Square Enix PS5 Showcase Forspoken begint op een echte game te lijken

voorboek Het is eerder een spel Final Fantasy XV devs Luminous Productions die New Yorker Fry Holland volgt zoals het is isekai‘d in de “mooie” en “wrede” fantasiewereld van Athena. De wereld die op haar wacht, wordt geteisterd door een plaag genaamd The Break, die zowel dieren als mensen in monsterlijke wezens verandert. Tot overmaat van ramp bleken de Tantas, de matriarchale orde die ooit diende als Athean-liefhebbende leiders, boze heksen te zijn. Gelukkig voor Frey is ze doordrenkt met magische krachten die haar immuun maken voor The Break dankzij haar modieuze metgezel in sieraden, Cuff. Om haar weg terug naar huis te vinden, moet Fry haar hervonden kracht gebruiken en The Break and the Tantas verslaan.

While I didn’t get to play Forspoken during my preview, I was able to watch early build footage of the game during a pre-recorded stream. The preview showcased Forspoken’s magic system, parkour, and combat in action. It also gave me an opportunity to hear about Frey’s development from the game’s lead writers.

Smoke and sand rises from the impact a large dragon that lands on rocky terrain in front of Frey.

Image: Square Enix

The magic in Forspoken runs on an enhancement system Square Enix calls the Nail system, which you can think of as something similar to what would happen if a mage enchanted or upgraded an everyday item. The Nail system leans heavily on Ancient Egyptian and Babylonian historical influences, where the act of painting one’s nails displays one’s status and power.

“We wanted to represent the ability enhancements in a form that’s part of Athian history as well as merging with something that’s relatable to our modern world. The theme of duality is central to Forspoken, and so as players explore the game they’ll come to learn that the Nails are heavily embedded in Athian lore and culture, however Frey also views them through a modern lens (much like we would),” Square Enix said.

The Break works similarly to how fade-splitsingen Werken in De inquisitie van het drakentijdperk, Met golven van vijanden die er doorheen razen, moet je dealen. Finale Luminous Productions fantasie vijftien Er mee spelen voorboekGratis gevechten, inclusief hectische vijanden en knipperende rode cijfers die verschijnen wanneer je enorme schade aan deze vijanden toebrengt.

Een ander belangrijk onderdeel van voorboekDe gameplay die het onderscheidt van andere fantasiespellen is het parkour-magiesysteem, dat het best tot uiting kwam in Game Awards-trailer. In de trailer is te zien hoe Fry bergen met halsbrekende snelheden doorkruist, terwijl ze zichzelf een drijvend skateboard ontwierp om de rivier over te steken.

Hoewel de vroege gameplay-opnames die het in de hands-on preview zag, er veel slopender uitzagen dan de exploits die in de trailer voor The Game Awards werden getoond, bevestigde Square dat de game er bij de lancering beter en “geweldig” uit zal zien.

Het gouden schild en de rode zijden gewaden van Tanta Silla schitteren schitterend terwijl ze naar een rode stenen muur wijst.

afbeelding: Square Enix

Terwijl voorboek Hij leek het wiel niet opnieuw uit te vinden als het ging om haar magische open wereld, de hoofdrolspeelster, Ella Balinska, valt me ​​nog steeds op. Square Enix zei dat haar beslissing duidelijk was vanwege haar wens om “sterk vrouwelijk leiderschap” als de hoofdpersoon van de roman te hebben.

“We wilden onze held en andere personages in voorboek Om ons diverse publiek te weerspiegelen en onze spelers te matchen”, zei Square Enix. “We besloten om Frey te modelleren na het casten van actrice Ella Balinska, omdat we vonden dat ze onze perceptie van Frey perfect belichaamde.”

Terwijl “ontmoet” de belangrijkste schrijvers achter voorboek Alle zorgen die ik had over hoe ik met de hoofdpersoon moest omgaan, waren bedoeld om aan banden te worden gelegd, en uiteindelijk veroorzaakte het me meer angst dan ik aanvankelijk had gevoeld over het spel.

Op een bepaald moment in het vooraf opgenomen gedeelte ‘Het boek leren kennen’, leerde ik dat: voorboek In ontwikkeling sinds 2018, met Telltale Games’ de levende doden Schrijver Gary Whitta, en Anoniem Hoofdschrijver en creatief directeur Amy Hennig legt tijdens de pre-productie de basis voor het globale concept en verhaal van de game. De fakkel werd vervolgens overgedragen aan hoofdspelschrijvers Alison Rimmer en Todd Staschwick, die het verhaal en het script voor het spel afmaakten. Hoewel al deze opmerkelijke namen allemaal goed en wel waren, vooral met betrekking tot hun eerdere associatie met het maken van andere “AAA” -spellen, heb ik onlangs gecontroleerd dat geen van hen zwart is. Er kwamen al snel vragen in mijn hoofd over de manier waarop het spel met Frey omging, die alleen werden beïnvloed door de manier waarop haar boek de samenwerking met Balinska begon te beschrijven.

Mijn hervonden angsten hielpen niet toen Reimer en Staschwick Fry’s oorsprongsverhaal beschreven, dat leek op een vermoeide samensmelting van zwarte stereotypen. Deze stereotypen omvatten dat ze “te boos” was, “in de spleten van de samenleving viel” en “op het punt stond om gevangen te worden gezet”, voordat ze prompt naar Athene werd overgebracht. De kers op de taart van mijn nieuwe angst was motion capture en de voice-over van regisseur Tom Keegan die Palinska’s gedrag tijdens een motion capture-uitvoering beschreef als ‘een erg hippie-achtige wandeling’.

Ik was niet de enige journalist die de gênante opmerking van Staschwick en het gebrek aan zwarte schrijvers in onze preview schokkend vond. wanneer AxiosStephen Totilo vroeg of er Black-ontwikkelaars of consultants betrokken waren bij Forspoken in de videochat van Square Enix en kreeg geen antwoord tijdens de preview. (Later ontving hij een FAQ-paper waarin onze mediavragen werden verzameld. Helaas kwam haar antwoord uit als een kant-en-klaar antwoord dat sterk afhankelijk was van hands-on nauwkeurig onderzoek, aangezien Palinska’s “enthousiaste” opmerkingen tijdens het motion capture-proces als “onschatbare feedback” werden beschouwd het team.

“We hebben nauw samengewerkt met een aantal consultants met een BIPOC-achtergrond om het karakter van Frey te helpen uitbeelden en het verhaal vanuit haar perspectief te vertellen”, zei Square Enix in de FAQ, eraan toevoegend dat voorboekDe ondersteunende cast werd “gedomineerd door vrouwen en veel vrouwen van kleur.”

Hoewel ik er niet aan twijfel dat Luminous Productions zwarte mensen heeft geraadpleegd over hoe ze Frey hebben opgezet, werden ze begroet door blanke schrijvers, en alleen al het horen van advies van het gebruikte account deed hen geen plezier voor mij als speler. Ze snakken naar zwarte representatie in games, zowel op het scherm als bij het maken van hun verhalen. Wanneer we discussies hebben over acteren en het veranderen van de manier waarop games worden gemaakt, voelt het alsof ze vaak worden achtergelaten in oppervlakkige veranderingen, zoals het gezicht op de omslag van een game of een semi-verwisselbare hoofdrolspeler. Natuurlijk hebben ze zwarte acteurs als Palinska en Janina Gavankar als antagonist Tanta Silla, maar zonder de zwarte schrijvers of adviseurs die zo prominent aanwezig waren tijdens de preview, zag de game er gewoon niet goed uit voor mij. De controversiële beschrijvingen die aan de protagonist werden opgelegd, hadden gemakkelijk vermeden kunnen worden als iemand met melanine betekenisvolle machtsposities in het project had gekregen.

Fry zit op haar knieën vastgebonden en geboeid, met aan weerszijden twee bewakers gewapend met speren.

afbeelding: Square Enix

Een andere zorg die ik in de preview had, was hoe vaak Frey en Cuff elkaar voor de gek zouden houden tijdens het spelen, wat de hoeveelheid Marvel’s film uit de eerste trailer, The Game Awards-trailer en mijn praktische theorie was. Deze grappen omvatten vloeken terwijl je tussen Frey en Cuff praat tijdens gevechten. In reactie op deze bezorgdheid zei Square Enix dat de grap bedoeld was om Frey’s complexiteit te benadrukken als een “gecompliceerd, onvolmaakt, rauw personage”, terwijl het meer herkenbaar werd als de zelfinclusie van spelers in de waanzin-modus waarin ze zich nu bevond.

“Als Frye in een gevecht verwikkeld is, wilden we haar kwetsbare kant en de angst die ze heeft wanneer ze in situaties terechtkomt die ze niet onder controle heeft, echt laten zien, maar ook hoe ze het moeilijk heeft om te overleven. We hebben ook zorgvuldig overwogen: ‘Hoe we zullen op onszelf reageren, door een moderne lens, als Gooi ons in deze denkbeeldige plek met al zijn magische wezens en mystieke krachten?”

Voor degenen die afgeschrikt zijn door het geklets van Fry en Cove, lijkt Square Enix “nog steeds bezig met het aanpassen van de exacte frequentie, inhoud en grootte van hun geklets.”

Over het algemeen ben ik niet zo gestrest door Fry’s geklets als wel over hoe ze in het spel wordt weergegeven als een zwart personage dat alleen een wit boek had. Ik hoop dat mijn angst is als een vriend die een slechte samenvatting van een film geeft, en de eigenlijke game is beter dan de preview of de beschrijving van de ontwikkelaar.

voorboek Komt naar pc en PlayStation 5 op 24 mei 2022.

READ  Top 10 beste Xbox Series X-games van 2020
Written By
More from Aubrey Mason
De positieve coronavirus-test van de ambtenaar van het Witte Huis wekt bezorgdheid bij bondgenoten
Bewegwijzering wordt getoond tijdens een media-walkthrough voor de komende Democratische Nationale Conventie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *