Voormalig Sony-CEO Phil Harrison verliet stilletjes Google toen Stadia stierf

Foto: Justin Sullivan/Getty Images

Het lijkt erop dat voormalig Sony-topman Phil Harrison ook een voormalige Google-medewerker is. Hij zou het bedrijf hebben verlaten Rond de tijd van de noodlottige sluiting van Stadia in januari. Noch Google noch Harrison maakten het vertrek officieel bekend in de maanden die volgden.

Stadia moest een revolutie teweegbrengen in de manier waarop gamers omgaan met videogames, maar in plaats daarvan werd het een verbluffende mislukking, omdat de wereld niet klaar was voor de volledige streaming-toekomst die het apparaat voor ogen had.

Harrison had een wat wisselvallige carrière en klom door de gelederen bij Sony met een carrière van 1992 tot 2008. Hij werkte de volgende twee jaar bij Infogrames/Atari als regisseur (waar hij Ik verklaar dat spelers geen spellen voor één speler willen) Voordat hij in 2010 toetrad tot de adviesraad van Gaikai, kocht Sony cloudstreaming in 2012. Harrison had vervolgens een periode bij Microsoft, van 2012 tot 2015, voordat hij zijn expertise in 2018 overdroeg aan Google als vice-president en algemeen manager.

We gaan waarschijnlijk zelf de achterdeur uit zodra het Stadia-nieuws toeslaat, maar het is interessant dat noch Harrison noch Google zelf enige vorm van aankondiging hebben gedaan daarvoor of daarna. We kunnen ons voorstellen dat ze hoopten dat de storm wat zou gaan liggen. Wat vind je van het subtiele vertrek van Phil Harrison en het stilzwijgen van Google hierover? Laat het ons weten in de comments hieronder.

READ  [TCG] Op het rompdek is Jack Atlas ondergebracht
Written By
More from Lesley Curry
Twitch-gebruikers onderbreken de reactie van het platform op ‘hate raids’: NPR
Het populaire streamingplatform Twitch wordt vandaag geconfronteerd met een boycot, als gevolg...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *