Voorraadaanvullingsdatum Xbox Series X: dit is wanneer u de Microsoft-console moet kopen

We denken dat de volgende toevoeging aan de Microsoft Xbox Series X uren kan duren Vernieuwingstracker voor Xbox Matt Swider. Hiermee kunt u meldingen ontvangen wanneer de moeilijk te kopen console weer op voorraad is – Als je zijn Twitter-account volgt en meldingen inschakelt. Wanneer wordt de nieuwe Xbox aangevuld? We vermoeden dat we zondagavond de officiële Microsoft Xbox Store de Xbox Series X-console hebben zien herstellen in de afgelopen drie weken van zondagavond tot en met maandagochtend 12.00 uur EST / 21.00 uur PDT.

Je ziet Matt een waarschuwing op Twitter sturen om Xbox Series X-benodigdheden aan te vullen en je door te verwijzen naar Microsoft. Matt Swider volgt ook de moeilijk te kopen console van Microsoft in 11 extra Amerikaanse winkels, waaronder Target, Walmart, GameStop en Best Buy.

Hier is een voorbeeld van een waarschuwing als je Matt Swider Xbox volgt om je Twitter-account te herladen. Dit gebeurde twee dagen voor de avond (maandagochtend) tijdens de tweede golf consoles.

(Foto tegoed: Matt Swider / Twitter)

Wordt Xbox Series X verlengd?

More from Madison Garrett

IOS14: Dit zijn de belangrijkste nieuwe functies – Radar

Apple heeft deze week de nieuwste versie van het iOS-besturingssysteem uitgebracht. In...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *