Vrijgavevenster voor zingen onthuld, Xbox One- en PS4-versies ontbreken

Ontwikkelaar Brass Token heeft een smaller releasevenster voor het aankomende horrorspel bevestigd hymne. Het was gepland om ergens in de herfst te verschijnen en het team bracht een trailer uit om het nieuws te vieren, met het atmosferische avontuur. Degenen die echter niet hebben geüpgraded naar Xbox Series X | S of PlayStation 5 zien misschien hun grootste angst, aangezien de trailer niets zegt over de eerder aangekondigde PS4- en Xbox One-versies.

GERELATEERD: Gotham Knights PS4 en Xbox One releases geannuleerd

hymne Het is de eerste release van Brass Token, een studio bestaande uit ontwikkelaars die eerder naam maakten op ondergewaardeerde edelstenen zoals slapende honden En pestkop. De trailer toont een game die radicaal anders is dan die titels, wat resulteert in iets dat veel lijkt op de stille heuvel Maar in een verre haven in plaats van een nerveuze stad. Dit is in lijn met de aankondiging van juni 2021, aangezien de game ook mikte op een release in 2022.

die onthullen hymne Hij zei ook dat het op Xbox One en PS4 zal zijn, wat misschien niet het geval is omdat die releases niet in de trailer waren opgenomen. En hoewel het lijkt alsof het is gesloopt, was het koperen symbool niet zo eenvoudig. als antwoord op TwitterHet team merkte op dat het momenteel “de ontwikkeling concentreert op Gen 9 en pc om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen” voordat het zei dat “nieuws over Gen 8-releases in de nabije toekomst zal volgen”.

De PS4 en Xbox One zullen waarschijnlijk minipoorten krijgen in de maanden na de release van de huidige generatie. mede-horrorspel gekwelde zielen Het deed iets soortgelijks als de PS4-, Xbox One- en Nintendo Switch-poorten die maanden na hun release op PS5 en Xbox Series X | S en pc. Het zou echter niet verwonderlijk zijn om deze versies te annuleren. Spellijst aan Playstation Store Het heeft ook geen bijbehorende platforms, wat dit idee meer geloofwaardigheid geeft. Maar, Xbox vermeldt het nog steeds als speelbaar op Xbox One.

READ  Microsoft voltooit de overname van Bethesda en belooft enkele exclusieve aanbiedingen voor Xbox en pc

MEER: Het Tweede Avondmaal brengt een teaser uit voor de Marvel-game, de volledige trailer komt morgen

Dit (inclusief de mysterieuze PlayStation Store-vermelding) zou weerspiegelen wat er gebeurde met Gotham Knights. Vorige week onthulde Warner Bros. De coöp-superheldengame verlaat de Xbox One en PlayStation 4 en wordt alleen uitgebracht op de nieuwste beschikbare systemen. indien hymne Ook het laten vallen van de nieuwste versie van consoles, zou het begin van een trend kunnen zijn, aangezien steeds meer ontwikkelaars stoppen met het proberen om oudere hardware te verbeteren en tot dezelfde conclusie komen als WB Games Montréal. Vooruitgang is een onvermijdelijk onderdeel van elke generatie en kan eindelijk beginnen met deze generatie.

Written By
More from Vanessa Hale
Het lijkt erop dat Forza Horizon 6 in vroege ontwikkeling is voor Xbox
Slechts zes maanden na de lancering van Forza Horizon 5, lijkt het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *