Waar haal je het meeste van je Xbox-nieuws?

In een perfecte wereld zou TrueAchievements een one-stop-shop zijn voor alles wat met Xbox te maken heeft. Terwijl we proberen onze redactionele dekking uit te breiden, willen we in de poll van deze week weten: waar ga je heen voor het meeste van je Xbox-nieuws?

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat het TA-team de afgelopen twaalf maanden behoorlijk is gegroeid en dat het ons is gelukt om uit te breiden naar allerlei functies en soorten nieuwe artikelen. Ons uiteindelijke doel is om deze community te maken waar alle dingen op Xbox – nieuws, recensies, functies, handleidingen, prestaties, spelsessies en meer – niets meer dan een paar klikken verwijderd zijn. Sinds ik vorig jaar als redacteur ben begonnen, heb ik mijn best gedaan om de redactionele output bij TA te vergroten en te verbeteren, en ik geloof echt dat we op de goede weg zijn. Maar uiteindelijk is dat alles voor jou, dus je aantekeningen zijn belangrijker dan wat dan ook.

Vink bij het stemmen in deze poll niet alleen het vakje aan en wees op uw leuke manier; Laat ons weten welke specifieke site (s) u herhaalt en waardoor u terug blijft komen, en misschien kunnen we het een en ander leren om elementen daarvan in onze TA-inhoud op te nemen. Het kan een specifiek soort essay zijn, of een redactionele stem die je leuk vindt en / of vertrouwt. Misschien geniet je van korte clips of meer diepgaande verhalen? Vind je één type inhoud echt leuk en vind je dat een bepaald verkooppunt het beter doet dan waar dan ook? Zelfs als uw stem naar ons gaat (we houden ook van u), wat kunnen we dan beter doen? Dit onderwerp gaat evenzeer over de discussie als over de enquête zelf, en al uw feedback is van onschatbare waarde, aangezien we proberen om TA voor iedereen zo goed mogelijk te maken.

READ  Xbox Series X beschikbaar vanaf Black Friday? Controleer de beschikbaarheid van de voorraad bij Amazon, Best Buy, Walmart en meer

Dus stem alsjeblieft weg, en vergeet niet in de comments te vertellen wat je leuk vindt aan de sites die je het vaakst gebruikt voor Xbox-game-nieuws, en hoe we deze kennis kunnen gebruiken om de TrueAchievements-community verder te verbeteren. Wij danken u bij voorbaat voor uw opmerkingen, maken het daar burgerlijk en hebben een geweldig weekend!

Waar haal je het meeste van je Xbox-nieuws?

  • Echte prestaties!72,53% (66)

  • Openbare goksites (IGN, Eurogamer, etc.)3,3% (3)

  • Xbox-gerichte gamesites (PureXbox, enz.)1,1% (1)

  • Sociale media (Twitter, Facebook, etc.)12,09% (11)

  • Video’s / streams (YouTube, Twitch, etc.)1,1% (1)

  • Game-prikborden / forums (Reddit, ResetEra, etc.)7,69% (7)

  • Anderen (vertel het ons!)2,2% (2)

we hebben gehad 91 Reacties.

Written By
More from Vanessa Hale

Bethesda staat op het punt Xbox over te nemen

We hoorden enige tijd geleden dat Microsoft’s overname van ZeniMax Media, die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *