Waar hebben fans van mobiele games hun geld uitgegeven tijdens de …

SensorTower onthulde veel dingen in zijn kwartaalrapport over app- en gamegebruik, aangezien het erop wees dat de wereldwijde mobiele gaming-inkomsten enorm zijn gestegen. Toename met 26,7% jaar-op-jaar tot $ 20,9 miljard in totaal aan wereldwijde consumentenuitgaven in de App Store en Google Play.

Meer dan de helft van deze inkomsten kwam van gebruikers in de Apple App Store, die $ 12,4 miljard aan in-game-uitgaven genereerden, een stijging van 24 procent op jaarbasis vergeleken met het derde kwartaal van 2019, en games op het Google-platform. behaalde ongeveer $ 8,5 miljard aan totale inkomsten. Dit weerspiegelt een jaarlijkse groei van 30,8 procent.

Inkomensgenererende games op beide platforms samen waren Honor of Kings, PUBG Mobile, Pokémon GO, Roblox en Coin Master. Over Pokémon Go gesproken, de game blijft een aanzienlijke invloed uitoefenen, en om zijn vierde verjaardag te vieren, rapporteerde het bedrijf een omzetstijging van 33% op basis van Annual tijdens het derde kwartaal.

Over het geheel genomen verdienden de top vijf games samen meer dan $ 2,4 miljard, of 12 procent van de totale consumentenuitgaven aan mobiele games, in het vierde kwartaal, vergelijkbaar met dezelfde periode vorig jaar toen de top vijf games $ 1,9 miljard aan winst maakten. Of 12 procent van de $ 16,4 miljard in totaal:

De best betalende games in het algemeen:

– Eer der koningen.

PUBG MOBIEL.

– Pokemon Go.

– Roblox.

– Muntmeester.

– Fate / Grand Order.

– Monster Strike.

– Gardenscapes.

– DBZ Dokkan-strijd

– Candy Crush Sega.

De meest winstgevende games op iOS:

– Eer der koningen.

READ  Waarom genre belangrijk is voor het genereren van inkomsten met mobiele games (VB Live)

PUBG MOBIEL.

– Kingdoms Strategic

– Roblox.

– Pokemon Go.

– Fantasie WW Journey.

– Messen uit.

– Fate / Grand Order.

– Monster Strike.

– Homescapes.

De meest winstgevende games op Android:

– Muntmeester.

– Pokemon Go.

– afstamming M.

– Fate / Grand Order.

– Monster Strike.

– Garena Free Fire.

– Gardenscapes.

– DBZ Dokkan-strijd

– Roblox.

– Candy Crush Sega.

Dit waren de details van het nieuws Waar hebben fans van mobiele games hun geld uitgegeven tijdens de … voor deze dag. We hopen dat het ons is gelukt door u alle details en informatie te geven. Om al ons nieuws te volgen, kunt u zich abonneren op het waarschuwingssysteem of op een van onze verschillende systemen om u te voorzien van al het nieuwe.

Het is ook vermeldenswaard dat het originele nieuws is gepubliceerd en beschikbaar is op saudi24news en het redactieteam van AlKhaleej Today heeft het bevestigd en het is gewijzigd, en het kan volledig zijn overgedragen of geciteerd uit het en u kunt dit nieuws lezen en volgen vanaf de hoofdbron.


Written By
More from Eda Greene
AUTO TODAY Editie februari 2021 is nu gratis te downloaden
De februari 2021-editie van Auto Today bevat recensies over Tata Safari, Land...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *