Waarom lanceert Rockstar GTA 6 als GTA 5 zo blijft verkopen?

Grand Theft Auto V zal nooit stoppen met verkopen. Take-Two heeft aangekondigd dat de verkopen van GTA 5 nu 140 miljoen verzonden eenheden hebben overtroffen, vergeleken met de 135 miljoen aangekondigd in augustus 2020. Je hebt misschien gemist hoe groot het aantal is, maar die verkoopcijfers overtreffen bijna elke console die ooit is uitgebracht Platform – alles behalve de PS2 en DS. Dit is dom, vrienden.

Het aantal van 140 miljoen is actueel vanaf december 2020. Het totale aantal ‘verzonden’ eenheden omvat retaildiscs die naar winkels zijn gestuurd, maar nog niet zijn verkocht aan gamers, maar in het moderne tijdperk waarin het merendeel van de gameverkopen nu digitaal is, dit onderscheid betekent veel minder dan voorheen. Hiermee is 2020 de grootste omzet voor GTA 5 sinds de lancering in 2013.

Dus als je je hebt afgevraagd waarom de releasedatum van GTA 6 nog zo ver weg lijkt, is er weinig reden voor Rockstar of Take-Two om een ​​vervolg uit te brengen wanneer de huidige game beter blijft verkopen dan de overgrote meerderheid van nieuwe releases in videogames .

Insider-rapporten hebben heel duidelijk gemaakt dat GTA 6 op dit moment in ontwikkeling is, hoewel het waarschijnlijk nog ver weg is. In de winstoproep van vandaag vertelt Strauss Zelnick, CEO van Take Two, investeerders dat het bedrijf perfectie wil nastreven – of zo dicht mogelijk bij het management staat – van al zijn gametitels. Als dat betekent dat het langer duurt voordat iets zich ontwikkelt, dan mag dat maar.

“Het is altijd beter om op perfectie te wachten”, zegt Zelnick.

READ  Shovel Knight arriveert in For Honor Cross-game

Written By
More from Max Mcgee

Surviving The Aftermath is aangekomen op Steam

Er gaat niets boven een vrolijke post-apocalyptische stadsbouw om je op de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *