Wanneer brengt de nieuwe PUBG Deston uit op Xbox X/S en PlayStation?

Wanneer brengt de nieuwe PUBG Deston uit op Xbox X/S en PlayStation?

pubg Het bracht zijn eerste nieuwe kaart uit sinds de gratis reboot in januari. De enorme kaart, genaamd Deston, bevat een gedeeltelijk verzonken stad, moerassen en andere gebieden die avontuurlijke spelers kunnen verkennen. Zoals de meeste patches van deze omvang, bevat de update ook nieuwe wapens, nieuwe voertuigen en een nieuwe Survivor Pass vol met cosmetica die spelers kunnen kopen.

Zoals verwacht, zijn spelers enthousiaster om de nieuwe kaart te bemachtigen, die de meeste nieuwe gameplay-mogelijkheden biedt. Deston wordt op verschillende tijdstippen gelanceerd op pc en console, dus fans zullen de lanceringsdatum van hun favoriete platform in de gaten moeten houden.

Dit is de releasedatum van Deston X-Box Serie X/S en PlayStation.

deston release datum

Deston is nu beschikbaar voor alle pc-gamers, net als de rest van de update. X-Box Serie X/S en Speel station Spelers hebben nodig Wacht tot 21 juliDeston’s officiële releasedatum op console.

Deston heeft de hoogste wolkenkrabber in heel PUBG, die spelers kunnen uitbreiden met nieuwe tools genaamd Ascenders. Door een speler in te zetten, wordt de speler onmiddellijk naar de boven- of onderkant van een gebouw gecomprimeerd, waardoor ze snel hoge gebouwen kunnen uitbreiden en vijanden kunnen vangen of ontsnappen. Alle spelers hebben toegang tot parachutes in Deston, zodat ze veilig van hoge plaatsen kunnen glijden.

Naast Deston kunnen spelers twee nieuwe wapens krijgen wanneer de update uitkomt: de 012, een snelvuurgeweer, en de MP9, een SMG die standaard wordt geleverd met een demper en laservizier.

Fans zullen ook nieuwe voertuigen kunnen besturen, waaronder de Pillar Car, die spelers snel over de kaart kan vervoeren, en de Airboat, die zowel over water als over land kan.

READ  "The Elder Scrolls VI" is waarschijnlijk over vijf jaar of meer weg, zegt Xbox-baas

Deston woont nu in pubg op de computer. Het verschijnt op 21 juli op de console.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *