Wanneer en hoe de nieuwste PUBG Mobile-versie in India te downloaden

Bijna een jaar nadat PUBG Mobile in India werd verboden, zal Krafton een nieuwe PUBG-titel in het land brengen. De mobiele game PUBG New State werd eerder dit jaar voor het eerst aangekondigd. Lees ook – PUBG Mobile Lite-update: de nieuwste versie downloaden met APK-link

PUBG New State staat gepland voor een release in alle regio’s op 11 november, zoals aangekondigd door de game-ontwikkelaar een paar dagen geleden. De lijst met regio’s bevat ook India. Krafton in India brengt waarschijnlijk bijgewerkte instellingen om te voldoen aan de richtlijnen van de overheid. LEES OOK – Gamers kunnen BGMI niet spelen op hun Android-telefoons, dit is waarom

PUBG Pre-registratiegegevens voor nieuwe staat

Voorafgaand aan de officiële release kondigde de game-ontwikkelaar exclusieve voordelen aan, zoals een beperkte voertuigweergave bij pre-registratie. De game is beschikbaar voor pre-registratie voor zowel Android- als iPhone-gebruikers in respectievelijk Google Play Store en Apple App Store. Beloningen worden toegevoegd zodra de game is uitgebracht. Lees ook – Vergeet PUBG New State, Krafton zou echt kunnen werken aan PUBG 2: Details hier

Met name de Indiase App Store noemt 12 november als de releasedatum. De releasetijd is nog niet bekendgemaakt, maar Krafton kondigt zijn games meestal overdag rond 12.00 uur aan.

Om je vooraf te registreren, kun je eenvoudig naar de respectievelijke app store gaan en PUBG New State typen en daar op de optie “Pre-order” klikken. Bij pre-registratie ontvangen spelers exclusieve beloningen bij vrijgave.

Bovendien lanceerde Krafton de officiële website en verschafte het ook alle andere informatie met betrekking tot het spel.

READ  MPPSC-antwoordsleutel voor State Engineering Service Exam 2020 is vrijgegeven; Hier is de downloadlink

Belangrijkste kenmerken van PUBG New State

De aanstaande PUBG New State brengt een cyberpunk-esthetiek in termen van ontwerptaal, die wereldwijd de aandacht heeft getrokken. Battle Royale belooft ook dynamische gameplay te bieden met als doel een ervaring te bieden die de realiteit zo dicht mogelijk benadert.

Krafton onthulde dat PUBG New State een vervolg is op PUBG Mobile en zich afspeelt in een dystopische futuristische omgeving. BR speelt zich af in het jaar 2051 en biedt meerdere facties zoals New State, Hunters, Dream Runners, GLC en Mayhem.

Er werd ook onthuld dat de aankomende mobiele game een nieuwe kaart met de naam Troi zal brengen, waarvan wordt gezegd dat deze 64 vierkante kilometer groot is. PUBG New State zal ook futuristische gadgets, ultrahoge instellingen en meer bevatten om een ​​meeslepende game-ervaring te bieden.

Written By
More from Eda Greene
APK-downloadlink en gids voor wereldwijde gebruikers
PUBG Mobile-ontwikkelaars brengen regelmatig bèta’s van het spel uit om nieuwe functies...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *