Wanneer komt Warden naar Minecraft?

Voor The Warden, de mysterieuze beschermer van Minecraft’s diepe donkere bioom, is de releasedatum teruggedrongen nadat deze aanvankelijk in de rij stond voor release met deel twee van Minecraft. Renovatie van grotten en kliffen.

Onlangs, in Minecraft Live 2021, kondigde Mojang de update aan naar versie 1.9 van Minecraft, ook wel bekend als wilde update. Deze patch zal zich richten op het vergroten van de diversiteit van biomen in Minecraft en zal het nu ook gemakkelijker maken om het diepe donkere bioom en Warden erbij op te nemen.

Mojang noemde de reikwijdte van de opname van het nieuwe bioom en zijn kleine, cruciale kop als reden voor het verlengen van de ontwikkelingstijd.


Minecraft: wanneer kunnen we de wilde update verwachten?

De Wild Update heeft geen exacte releasedatum, maar zal naar verwachting in 2022 verschijnen (Afbeelding via Mojang)
De Wild Update heeft geen exacte releasedatum, maar zal naar verwachting in 2022 verschijnen (Afbeelding via Mojang)

Hoewel Minecraft Live 2021 The Wild Update zelf onthulde, is de releasedatum nog steeds onderhevig aan speculatie. Het enige dat Mojang heeft genoemd, is dat de update momenteel is gereserveerd voor de release van 2022, wat vrijwel een mysterie is.

Het is echter heel goed mogelijk dat met het einde van de overgangen van 2021 naar begin 2022 Minecraft-spelers mogelijk meer details krijgen van de game-ontwikkelaar. Dit heeft waarschijnlijk te maken met deadlines, aangezien Mojang geen exacte releasedatum wil geven voor het geval er problemen optreden tijdens de ontwikkeling van de update.

Hoewel er niet veel is vrijgegeven over The Wild Update in de vorm van details, laten de afbeeldingen en teaservideo’s die beschikbaar zijn spelers zien waarom de deep dark biome en Warden in de daaropvolgende update zijn opgenomen.

READ  Microsoft brengt een noodpatch uit voor Windows om kritieke 'PrintNightmare'-kwetsbaarheid te verhelpen

Beelden van het diepe donkere bioom, dat zich onder het gesteente bevindt, hebben sinds eerdere optredens een grote facelift ondergaan. In tegenstelling tot het diepe grottensysteem, lijkt het diepe donkere bioom de ruïnes te bevatten van enkele lang verloren gewaande beschavingen, met nieuwe structuren die door het spel zijn gecreëerd en waarschijnlijk gevuld met buit.

Dit kan het doel van Warden gedeeltelijk verklaren, aangezien hij de beschermer van het bioom zelf is.

Plunder de ondergrondse ruïnes van de ouden is een avonturenhoek van Minecraft, vergelijkbaar met de vergeten tempels en paleizen-apps. De inschakeling van de gevangenisdirecteur verhoogt echter de risico’s.

Spelers hebben waarschijnlijk niet lang de tijd om de buit van hun ontdekkingen te verzamelen, zoals Het is mogelijk dat Warden vlak achter hen op de loer ligt.

Written By
More from Lesley Curry
Het kruisen van de dieren was een zooitje om Sanrio Amibo-kaarten op te hangen
Gretige Animal Crossing-spelers die hopen exclusieve Sanrio Amiibo-kaarten van Target te claimen,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *