Wanneer kun je de nieuwste game downloaden

Fans hebben meer dan 20 jaar gewacht op een vervolg op Crash Bandicoot 3 en ze krijgen het eindelijk met de toepasselijke naam Crash Bandicoot 4: Het gaat over Time.

Deze week kunnen fans spelen als Crash en zijn vrienden en familie – en zelfs een deel van zijn aartsvijand – terwijl ze op vijanden springen en TNT-boxen ontwijken in deze nieuwste aflevering van de geliefde platformfranchise.

Voor degenen die het Crash Bandicoot 4 newscycle, het verhaal van de game ziet Neo Cortex en N. Tropy een nieuwe aanval op Crash plannen. Ze richten hun blik echter op het hele multiversum. Het is aan Crash en Coco om de dag te redden door de vier Quantum Masks te herenigen, zodat ze de regels van de realiteit kunnen ombuigen.

Crash Bandicoot 4 zal beschikbaar zijn voor zowel PS4 als Xbox One X, dus wat je console ook is, je kunt meedoen aan dit universum-bending avontuur. Hier is alle informatie die u nodig heeft om te weten wanneer u het spel kunt spelen en welke pre-orderbonussen er nog beschikbaar zijn.

Aanbiedingen voor Newsweek-abonnementen>

Activision

WELKE TIJD IS CRASH BANDICOOT 4 BESCHIKBAAR OM TE DOWNLOADEN?

Crash Bandicoot 4: het wordt tijd komt op vrijdag 2 oktober uit voor PS4 en Xbox One X. Helaas komt de officiële PlayStation Store lijst geeft niet de exacte tijd, maar de Microsoft Store lijst doet.

Volgens de Microsoft Store, Crash Bandicoot 4 verschijnt op donderdag 1 oktober om 21.00 uur. Hoewel er geen tijdzone is opgegeven, betekent dit waarschijnlijk 21.00 uur PST, wat betekent 12.00 uur aan de oostkust, zoals vermeld in eerdere PS Store-lijsten met game-releases.

Aanbiedingen voor Newsweek-abonnementen>

We werken deze sectie bij als de exacte timing of verduidelijking wordt gegeven.

CRASH BANDICOOT 4 PRE-ORDER BONUSSEN

Potentiële gamers kunnen nog steeds reserveren Crash Bandicoot 4 voor zowel PS4 als Xbox One. Als je de game vooraf bestelt, krijg je toegang tot de demo die op 16 september beschikbaar werd gesteld. Deze demo geeft gamers een voorproefje van de game tot op het tweede niveau.

Als je de game digitaal op een van beide consoles koopt, ontvang je de Totally Tubular Skins voor Crash en Coco. Deze skins zijn volledig cosmetisch, maar geven spelers een beetje maatwerk.

Spelers die meer aanpassingsmogelijkheden willen, kunnen de game op PlayStation kopen om nog twee skins te ontvangen. De ‘Marsupus Erectus’- en’ Serious Upgrade’-skins zijn eerst beschikbaar op PlayStation voordat ze later beschikbaar komen voor Xbox.

Ben je enthousiast voor dit volgende Crash Bandicoot termijn? Welke van de vorige drie games is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments.

READ  De beste deals voor de Xbox One S / X in de uitverkoop van Black Friday 2020
Written By
More from Vanessa Hale

Lake kan eindelijk worden gespeeld op Xbox in Australië

Na in strijd te zijn met de Australische beoordelingsrichtlijnen die iedereen behalve...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *