Wanneer wordt de replica Xbox Series X minikoelkast aangevuld?

Sinds Microsoft een bestand heeft onthuld Xbox Xbox X Vormfactor, spelers dompelden het in om het op een koelkast te laten lijken. In plaats van ermee weg te komen, omarmt Xbox de meme door een werkende koelkast vrij te geven. Vandaag waren de pre-orders van Xbox Fridge binnen een paar minuten uitverkocht in de VS en het VK. Als gevolg hiervan wachten veel fans op een eventuele Xbox Series X Replica Mini-koelkast die wordt aangevuld.

Komt er een herbevoorrading van de Xbox Series X Replica minikoelkast?

Een replica mini-koelkast aanvulling voor de Xbox Series X komt begin 2022. Xbox’s Aaron Greenberg legt uit dat de fabrikant begin volgend jaar “een nieuwe golf op komst” heeft; De koelkast is “geen limited edition-product”.

In dezelfde tweet merkte Greenberg op dat het team “het goedmaakt” [it] can in this holiday’ proberen aan de vraag te voldoen. Hoewel het lijkt alsof de pre-order voorraadtoewijzing tekort is geschoten, Xbox-tweet Geeft aan dat technische problemen fouten kunnen hebben veroorzaakt in de weergave van het voorraadniveau. Met dat in gedachten is het de moeite waard om een ​​bladwijzer te maken en regelmatig een bestand te controleren gericht op En Spel Productpagina’s in respectievelijk de VS en het VK.

Nu de pre-ordervermeldingen voor de Xbox Series X Mini-koelkast al online staan, lijkt het erop dat speculanten er snel bij zijn geweest om wat voorraad beschikbaar te krijgen. Het is begrijpelijk dat dit een voortdurende oorzaak van frustratie is bij gamers. De volgende tweet vat het sentiment samen onder degenen die hun Xbox Mini-koelkast tegen RRP wilden beveiligen.

De Xbox Series X Mini-koelkast komt ergens in december uit. Het valt nog te bezien of er op de releasedag extra inventaris beschikbaar zal zijn in de winkel en/of online.

READ  NieR Replicant beoordeeld voor PS4, Xbox One, pc in Taiwan

In ander nieuws, wees voorzichtig online, want Eternals-spoilers circuleren al op sociale media. In het hoofdkamp zal binnenkort een aankondiging komen over de releasedatum van de Gotham Knights. Plus, hier zijn de nieuwste projecten die niet op DC Fandome 2021 verschenen.

Written By
More from Vanessa Hale
Nu is er een Destiny-broodrooster om te gebruiken met je Xbox Series X-minikoelkast
Het lijkt erop dat Microsoft niet het enige bedrijf is dat in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *