Wat degenen die aan de auto werkten leuk vinden?

Chevrolet Corvette Z06 teamleden van links naar rechts: Aaron Link, hoofd ontwikkelingsingenieur; Dustin Gardner, assistent-hoofdingenieur, Small Block; Harlan Charles, directeur productmarketing; Josh Holder, hoofdingenieur; Tudge Jochter, algemeen directeur; Kirk Binion, directeur exterieurdesign.

Michael Wayland/CNBC

Detroit – General Motors 2023 Nieuwe Chevrolet Corvette Z06 Het vertegenwoordigt het laatste hoofdstuk in de bijna 70-jarige geschiedenis van de beroemde Amerikaanse sportwagen.

Degenen die nauw betrokken waren bij het maken van de auto beschreven hem als “een andere wereld” en “een fantasieversie van een sportwagen”. Het is een legitieme raceauto die is gebouwd voor de circuits die het toelaten GM Om zijn technische spierballen te vergroten en de aandacht te vestigen op de Corvette, waarvan Morgan Stanley-analist Adam Jonas zei dat dit een franchise van $ 7 miljard tot $ 12 miljard zou kunnen zijn voor de automaker.

CNBC sprak met verschillende teamleden over de Corvette Z06 2023, die is uitgerust met een nieuwe 5,5-liter atmosferische V8 met 670 pk en een koppel van 460 pond-voet – de krachtigste motor in zijn soort in een productieauto.

In hun eigen woorden, dit is wat Corvette-teamleden te zeggen hadden over de auto en hun rollen in de beroemdste franchise van GM, waaronder Regelmatige Corvette Stingray.

Tadge Jochter, Chief Executive Officer van Corvette

“Als ik denk aan waarom we dit doen, klinkt het grappig, maar ik denk aan de volwassenen die lachen. Als je iemand achter het stuur van een Corvette zet en je zet ze op een goede weg en je laat ze gaan, dan krijg je dat , de volwassenen lachen. Het is moeilijk te controleren en je boekt geen vooruitgang in Age. Je hoort de motor, het is een super gepassioneerde machine in het tijdperk van islamisering van transport, er zijn niet veel unieke chauffeurservaringen die er zijn. niet alleen horen creëren een unieke, maar de uitgang is in het linker veld.

READ  Pokemon onthult het advies dat Ash's vader hem lang geleden heeft gegeven

“De Stingray is een superleuke, lieve, goed ontwikkelde auto. Dit is een beetje een slechte jongensauto. Het heeft een beetje een voorsprong. Het is geen bluf-afhandelingsfunctie, maar het heeft meer gedrag, ik ‘zou zeggen. Het karakter komt luid en duidelijk naar voren vanaf het moment dat je ermee rijdt.’ Elke keer dat je erin rijdt. De reactiesnelheid van de auto is een soort andere wereld.’

2023 Chevrolet Corvette Z06

GM

Aaron Link, hoofdontwikkelingsingenieur bij Corvette

“Deze auto is voor mij de perfecte versie van een sportwagen. Het is de architectuur van de middenmotor en alle inherente voordelen die daaruit voortvloeien met een lichtgewicht voorkant die echt versterkt hoe snel de auto toeren maakt, en vervolgens alle tractie terug waar je willen, waar je kunt Een enorme hoeveelheid vermogen krijgen.En dan is de atmosferische motor daarvan, waar iedereen altijd aan denkt als je denkt aan deze supersportwagen met middenmotor. En dat hebben we gedaan, goed ?

“Het mooie voor mij is om daar deel van uit te maken en een grote hand te hebben in hoe het wordt gevormd en gevormd en naar buiten wordt gebracht … Je moet gewoon glimlachen en zeggen dat het veel over auto’s is, maar dit ding is echt zoals je nooit wilt het te stoppen.”

Dustin Gardner, Assistant Chief Engineer voor GM’s Small Block Engine

“Het voorrecht om hier als carrière aan te werken is enorm. Deze motor, het vermogen om een ​​schone lei Z06 te doen, is toegewijd aan het werk, en dan erg trots op het technische team eromheen. Dit ding is een meesterwerk van techniek. Valve dat genereert 670 pk, het is een van de hoogtepunten van het vak…

READ  Nintendo Switch biedt ons een aantal grote eShop-deals • Eurogamer.net

“Gewoon luisteren hoe het allemaal werkt, de kracht voelen, al je zintuigen opgewonden. Het is gewoon opwindend en het hoort en doet het goed. Het is al een tijdje mijn baby. Het is opwindend.”

2023 Chevrolet Corvette Z06

GM

Harlan Charles, Corvette Product Marketing Director

“Voor mij is de Corvette altijd de droomauto geweest, dus we maken de dromen van onze klanten waar. Ik denk dat we met de Stingray zijn begonnen, mensen mid-drive en super geven. Maar met deze auto denk ik dat het in meer om de race-ervaring naar de bestuurder te brengen … klinkt, de manier waarop de auto voelt en ermee omgaat, het voelt alsof je in een legitieme raceauto door de straat rijdt, en je bent eigenlijk binnen. Dat betekent veel en dan ook op historische schaal… de toekomst of elektriciteit of iets anders, en de toekomst zal er natuurlijk ooit zijn, maar laten we nu eens aan het moment denken. Hier is het toppunt van technologie en een verbrandingsmotor met natuurlijke aanzuiging.

“Dit is een soort gouden tijdperk waarin we kunnen rijden en een motor kunnen laten draaien die een echte motor is en je het gevoel geeft dat je leeft… dus laten we hier allemaal van genieten zolang we kunnen en echt waarderen dat we in staat zijn om een ​​supercar als deze te maken.” relatief haalbaar dat hardwerkende mensen het zich kunnen veroorloven. En zijn leiderschap, die Amerikaans is en mensen die trots kunnen zijn op iets dat hier in Amerika is ontworpen, gebouwd en ontwikkeld dat het beste van de wereld kan winnen.’

READ  Sony bevestigt dat de PS5 bij de lancering geen SSD-opslaguitbreiding ondersteunt

Josh Holder, hoofdingenieur van de Corvette

“Ik denk dat we allemaal zeggen dat het een droombaan is, het is een droombaan. Vooral iedereen die in de auto werkt en een versnellingsrijder is, om aan een prestatieauto te werken, maar vooral Corvette, natuurlijk zijn we bevooroordeeld. En dan dit Corvette maakt het zo veel specialer. Dus we zijn allemaal blij. Echt omdat we de klus hebben geklaard, we waarderen het zo en we hebben geluk gehad…

“Deze auto is voor de opwinding van het rijden. Het is voor mensen die genieten van de rijervaring, toch? De reis is net zo goed als de bestemming. En als je in een auto zit, en vooral deze, de nieuwe Z06, hoef je niet voel niet alleen de vrijheid om te kunnen gaan waar je maar wilt, maar alsof je een superheld bent, heb je die vrijheid omdat je kunt gaan waar je maar wilt, wat je maar wilt; neem alles op de weg of op de baan en strijd en winnen. Dat soort vrijheid in een auto als deze is iets heel bijzonders.”

2023 Chevrolet Corvette Z06

GM

Written By
More from Lesley Curry
De nieuwe Xbox is een lokaas voor ‘the Netflix of games’
De nieuwe Xbox Series S is alles wat je verwacht van een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *