Wat doe je met ontzag voor metroid als je vastzit?

Afbeelding van Samos Aran die naar een onvriendelijk monster staart in Metroid Dread.

Misschien kun je me vertellen waar ik heen moet? Is het niet zo? Ja.
afbeelding: nintendo

misschien speel je Metroid-dread Sinds het op 8 oktober op de Nintendo Switch kwam, maar het heeft haar uit de frustratie gehaald om vast te zitten in een Dang. Of ligt dit aan mij? Goed nieuws: je zit niet echt vast. Het is gemakkelijk om niet te beseffen wat vernietigbare blokken zijn tijdens het verkennen.

Online zijn er klachten dat spelers vastlopen, of “Softlockeden niet in staat om vooruitgang te boeken vanwege spelredenen. Misschien heb je bepaalde kracht niet, of ben je in de verkeerde richting gegaan Metroid-dreadJe hebt deze twee mogelijkheden en de toegevoegde laag van omgevingsfotografie om je weg te vinden. Dus als het “softlocked” is, is het geen permanent blok, het is gewoon de manier van het spel om je te laten weten dat je misschien iets hebt gemist en terug moet komen om je omgeving te controleren.

Dit gebeurt op verschillende niveaus, van het startgebied tot Ghavoran en zowat overal daar tussenin. Deze waargenomen softlock irriteert sommige spelers zo erg dat ze opnieuw opstarten Metroid-dread Omdat ze aannemen dat er geen manier is om verder te komen. Er zijn zelfs veel video’s geüpload naar YouTube, beide spelers Word softlocked En Laat zien hoe op te lossen Het geval van verkeerde vooruitgang.

Metroid-dread Vertelt u vroeg – in eerste level, in feite – dat sommige van de vernietigbare blokken verborgen zijn, maar dat is het hele probleem. Soms lijken deze blokken identiek aan de onverwoestbare blokken. Dit kan tot verwarring leiden, omdat er geen manier is om te zeggen welke blokken op een bepaald niveau vernietigbaar zijn, omdat ze er allemaal hetzelfde uitzien. Ik bedoel, je kunt urenlang tussen verschillende gebieden rennen, denkend dat je vastzit, terwijl je eigenlijk alleen maar op een stomme vloer hoeft te schieten.

Lees verder: Lieve Metroid-dread: Samus hoeft geen emotieloze robot te zijn om een ​​badass te zijn

Dit is onderdeel van Metroid-dreadDesign, het is Metroidvania en zo. Het ontdekken van nieuwe wegen is inherent aan het genre. Maar als iemand met een ernstig verminderd gezichtsvermogen is het voor mij moeilijk om de subtiliteiten en verschillen op te merken, ook bij het verkennen Metroid angst. En laat me je vertellen, het is niet leuk als een videogame je herinnert aan je handicap.

Kotaku Medewerker Ari Notis had een soortgelijke ervaring, vooral na het slaan Kataris Gebied. Na het verlaten van de lift gaan de meeste spelers naar rechts, maar om daadwerkelijk vooruitgang te boeken, moet je de muur naar links schieten. Notis zei dat blokken niet genoeg telegrafen zijn.

“Je kunt niet zoeken naar bewijs van deze dingen, omdat iedereen ze doormaakt Metroid-dread Notis zei over zijn ervaring met het spel. “Hoe wist je dat? Ik weet het niet, ik schoot gewoon willekeurig het ene ding en dat opende een ander en ik zei: ‘Oh, stom.”

Dus waar ben jij mee bezig? Dit gaat grappig klinken, maar… schiet gewoon willekeurige shit. Schiet de vloer, het plafond, de muren voor je, achter je, van alles en nog wat. Uiteindelijk vernietig je enkele obstakels in een hoek en ga je weer verder.

Deze softlock is niet verbonden met een bestand Een recente Nintendo-bug gevonden in een Metroid-dread die de vooruitgang onder bepaalde voorwaarden belemmeren. Het bedrijf zei dat er eind oktober een oplossing komt om het probleem aan te pakken en Een beknopte handleiding publiceren Over wat u moet doen als u de fout tegenkomt. (Update het spel.)

READ  Bijna drie jaar later ziet een terugkeer naar Overwatch er geweldig uit
More from Madison Garrett
Vanaf nu kun je iOS 14 downloaden op iPhone
Vandaag komt iOS 14 naar de iPhone en je kunt het gratis...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *