Wat ga jij dit weekend spelen? (8-9) januari

Welkom in het weekend! We kunnen ons voorstellen dat veel mensen erin zullen duiken Legendarische editie Mass Effect Met Game Pass Ultimate en EA Play in de komende dagen, maar we worden deze week ook getrakteerd op verschillende andere Game Pass-toevoegingen, en vergeet de enorme “Last Chance”-uitverkoop op Xbox niet als je dol bent op een grote zak.

Dit is waar we dit weekend in duiken:

Fraser Gilbert, nieuwsredacteur

In een poging om de enorme aard van mijn Xbox-achterstand te verminderen, heb ik onlangs een batch van slechts 5-6 games gemaakt die ik de komende weken hoop aan te pakken. De eerste hiervan is Hades, waar ik op dit moment veel vooruitgang mee boek, en waar ik echt een geweldige tijd mee heb – allemaal natuurlijk dankzij Xbox Game Pass.

Legendarische editie Mass Effect Het is ook aan die lijst toegevoegd, hoewel ik denk dat ik die lijst een tijdje langzaam zal aansnijden. Een andere recente Game Pass-add-on die ik hoop uit te checken is Sintel, dat eruitziet als een brandbestrijdingsspel voor meerdere spelers. Oh, en ik kan net zo goed een raar langlopend spel hebben NHL 20 Mode franchise!

Geniet allemaal van een goede vakantie.

P.J. O’Reilly, recensent

Het draait allemaal om Scarlet Nexus Voor mij dit weekend. Ik heb deze vorige week op Game Pass gekocht en ben helemaal verslaafd aan wat er in Bandai Namco gebeurt. De JRPG-elementen zijn geenszins verrassend, gewoon goed gedaan met een leuk verhaal, maar het zijn de gevechten die me helemaal verslaafd hebben gemaakt en aan me hebben opgehangen. De actie hier voelt meer als een volledige PlatinumGames-joint dan al het andere dat ik in het genre heb gespeeld en het past heel goed bij aspecten van het verhaal. Dus ja, ik denk niet dat ik de komende dagen tijd zal hebben voor iets anders, ik zal het te druk hebben met het afslachten van anderen!

READ  Little Noah: Scion of Paradise is nu beschikbaar voor Xbox Series en Xbox One

Ik wens je een leuk weekend!

Liam Dolan, nieuwsverslaggever

Na een korte pauze ben ik er deze week weer oneindige uitstraling. Ik heb het Winter Contingency-evenement aan het einde kunnen voltooien, dus ik denk dat ik me voorlopig zal concentreren op het Breaking Event: Tenrai zolang het er nog is. Afgezien hiervan dacht ik veel na The Elder Scrolls V: Skyrim Onlangs (zoals jij doet), dus ik sta te popelen om weer terug te komen voor de jubileumeditie. Last but not least, ik zal terugkomen verhalen over opstanding Een game waar ik vorig jaar niet genoeg tijd aan heb besteed, dus hopelijk kan ik dat in 2022 goed doen.

Het spel is begonnen, iedereen!

Welke Xbox-games speel jij dit weekend? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *