Wat is een bananenbal? Leer de regels van het spel Banana savanne

Voor een collegiaal zomercompetitieteam – dat onder de minderjarigen speelt – trekt de Savannah-banaan grote menigten terwijl ze tijdens de vakantieperiode door het zuiden en middenwesten huppelen. Fans komen kijken naar “Banana Ball”, een eigenzinnige versie van honkbal met totaal andere regels. “We hebben elk saai toneelstuk bekeken en zijn er vanaf gekomen”, zegt franchisegever Jesse Cole.

Fans in het spel: Elke foutbal die door een toeschouwer wordt gevangen, wordt geteld als een exit.

Er is geen tijd te verliezen: Noch de managers, noch de catchers kunnen de stapel bezoeken en als de slagman het strafschopgebied tussen de velden verlaat, wordt dit een hit genoemd.

Bananenbal tijd!

rennen niet lopen Op het moment dat de scheidsrechter de “vierde bal” roept, begint de slagman te rennen en komt de verdediging in actie. Lopers kunnen doorgaan totdat de bal naar elke speler is gegooid, inclusief de verdedigende spelers. Wandelen kan veranderen in een huislooppas.

Meer hardlopen: Hitters kunnen als eerste stelen bij elke passerende bal of grondworp, ongeacht het aantal.

Geen gors. Is dat waar: Als hij een hit raakt, wordt hij uit het spel gezet.

Matchplay: Bananenbal is als golf. Het team dat tijdens het spel de meeste trappen scoort, krijgt een punt in die ronde. De overwinning gaat naar het team met de meeste punten aan het einde van de wedstrijd.

De bemanning van het schip: Tijdens extra rondes krijgt de verdediging slechts een bowler, een catcher en één speler. Als de slagman de bal in het spel brengt, moet hij proberen de regels te omzeilen en te scoren voordat de bal wordt achtervolgd en het huis in wordt gegooid voor een uitgang.

READ  Wijs voor spel 3, Bjugstad verhandeld, spelers waarvan de waarde tijdens het naseizoen (12 sept.) Is toegenomen - DobberHockey

Vroeg naar bed: De “Banana Ball” heeft een strikte tijdslimiet, er begint geen nieuwe ronde na 1 uur en 50 minuten.

More from Madison Garrett
iOS 15.5 is uit – dit moet je weten
Apple heeft zojuist iOS 15.5 voor de iPhone uitgebracht. Tegelijkertijd werd iPadOS...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *