Wat is Kodi en hoe werkt het?

Kodi is een open source mediaspeler waarmee je films, muziek en tv-programma’s kunt afspelen. Het heeft een intuïtieve interface, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is voor beginners. In deze gids leggen we uit wat Kodi is, waar het voor is en hoe je het op je apparaten kunt gebruiken.

Wat is Kodi?

Kodi is een gratis en open source softwaretoepassing voor mediaspelers, ontwikkeld door de XBMC Corporation. Het kan worden gebruikt om digitale mediabestanden van lokale of netwerkopslaglocaties af te spelen en te bekijken. De applicatie bevat ook bestanden Ondersteuning voor externe apparaten Zoals USB-kaarten, geheugenkaarten voor digitale camera’s, externe harde schijven en draadloze afstandsbedieningen.

Hoe werkt Kodi?

Kodi is in de eerste plaats een mediaspeler. Dit betekent dat het programma Speel audio- en videobestanden af. Het ondersteunt bijna alle populaire audio- en videoformaten, dus je kunt er zowel je muziek als je films mee bekijken. De mediaspeler kan ook live tv streamen, maar daarvoor moet je wel de juiste add-ons installeren.

Maar Kodi is veel meer dan alleen een mediaspeler. Omdat het open source is, hebben de ontwikkelaars allerlei add-ons aan de software toegevoegd. Je kunt hem dus gebruiken om foto’s te bekijken, podcasts af te spelen, naar internetradio te luisteren en meer!

interface van deze applicatie

De interface van deze applicatie is eenvoudig te gebruiken en bevat een aantal handige opties. Kodi kan worden gebruikt om films, tv-programma’s, muziek en foto’s af te spelen. Het ondersteunt ook plug-ins, zodat u extra inhoud kunt toevoegen. Kodi werkt op verschillende apparaten, Waaronder Android, iOS, Windows en Linux.

READ  Samsung heeft de nieuwe SmartThings-app voor Windows 10 gelanceerd

Hoe het te downloaden

Nu je weet wat deze mediaspeler is en waar hij voor is, is het tijd om te leren hoe je het programma kunt downloaden en installeren. Deze software is beschikbaar voor verschillende besturingssystemen, dus er is geen excuus om het niet uit te proberen!

Om Kodi te downloaden, gaat u naar de officiële website en kiest u het besturingssysteem waarop u het wilt installeren. Er zijn verschillende downloads beschikbaar, maar we raden de Stabiele vrijlating Downloadbaar als u geen bugs of bugs wilt behandelen.

na Download het juiste installatiebestand voor uw systeemVolg gewoon de instructies op het scherm om het te installeren. Als alles goed is gegaan, zou Kodi nu op uw apparaat moeten werken!

Video: Nieuwe volledige versie van KODI 20.0 – Eenvoudig te installeren

More from Madison Garrett
Pocket Crystal League is een gratis spel voor Pokemon-fans door Inscryption
Crystal Pocket League (Opent in een nieuw tabblad) Het is een kaartspel...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *