Wat speel jij dit weekend? (14-15 oktober)

Wat speel jij dit weekend?  (14-15 oktober)

Klaar voor het weekend? We hebben de komende dagen veel goodies om uit te proberen op Xbox, waaronder twee nieuwe versies van Xbox Game Pass, vier Free Play Days-aanbiedingen en meer dan 700 deals die nu beschikbaar zijn in de Xbox Store!

Dit is wat we dit weekend spelen:

Fraser Gilbert, redacteur

Voor één keer weet ik niet wat ik dit weekend moet spelen! Forza Motorsport Hij neemt om wat voor reden dan ook niet echt contact met me op, dus ik denk erover om misschien terug te komen Red Dead Redemption 2 Of bekijk er zelfs een paar Alan Wake geremasterd Voordat het vervolg later deze maand arriveert. Dat is misschien een goed idee.

EA SportsFC24 En NHL 24 Ze zitten allebei nog steeds in mijn rotatie, en ik weet dat er al veel gemopperd is in beide gemeenschappen, maar ik geniet ervan dit jaar! Ik heb het gevoel dat de gameplay een merkbare stap voorwaarts heeft gemaakt, dus ik zie mezelf deze twee sporttitels veel langer vasthouden dan in 2022.

Fijn weekend mijn vrienden!

Ben Curry, stafschrijver

Welkom! Ik zal dit weekend waarschijnlijk meer tijd besteden aan de bètaversie van Modern Warfare 3 voordat deze begin volgende week eindigt. Via PlayStation heb ik er veel tijd in gestoken En Xbox, maar ik heb tot nu toe een geweldige tijd gehad, dus waarom zou je niet een paar extra uren doorbrengen voordat de game volledig uitkomt, toch?

Afgezien van het nemen van namen in de MW3-multiplayer, zou ik Redfall dit weekend misschien nog een kans kunnen geven. Ik speelde de vampierschieter Arkane nauwelijks bij de lancering – grotendeels vanwege het ontbreken van een 60 fps-modus – maar dat is nu verholpen en ik heb geen excuus meer om het niet te proberen! Ondanks de problemen spreekt Redfall me nog steeds op een vreemde manier aan – dus ik zal proberen er met een helder hoofd op in te gaan en te kijken wat ik ermee doe!

READ  Vergelijking van de PS5- en Xbox Series X/S-versies.

Geniet van je weekend, PX-ers!

Craig Reed, videoproducent

Ik houd van mensen! Ik dacht dat ik dit weekend meer Cocoon zou spelen, maar stomme oude ik, ik heb het al voltooid. Als je het nog niet hebt gespeeld, doe dat dan alsjeblieft, het is geweldig. Dus in plaats daarvan installeer ik Halo Infinite en Battlefield 2042 opnieuw. Beide games hebben onlangs een nieuwe seizoensupdate uitgebracht vol coole stukjes, dus ik ben benieuwd hoe ze eruit zien!

Ik ga ook de bèta van Call of Duty: Modern Warfare 3 opnieuw uitproberen. Het is best goed!

Fijn weekend!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *