Wat wil je in de toekomst zien van de Dragon Quest-serie? Square Enix wil het weten

Foto: Square Enix

Het is de 35e verjaardag van de Dragon Quest-serie en misschien wel het hoogtepunt van het jaar tot nu toe is de onthulling van het volgende grote hoofdstuk in de serie. Dragon Quest XII: Flame of Destiny. het wordt verwacht dat De weg vrijmaken voor de komende “10 tot 20 jaar”.

Square Enix nodigt nu ook fans uit om te helpen de richting van de serie vooruit te helpen – met een enquête van 30 vragen die niet langer dan ongeveer 10 minuten zou duren om in te vullen.

Naast de gebruikelijke vragen zoals je leeftijd, speelgewoonten, welke systemen je hebt en hoe je de serie hebt leren kennen, wil Square Enix ook weten hoeveel je leuk vindt (op een schaal van 1-10), welke games in de serie je hebt gespeeld en wat je favoriete Dragon Quest-titels zijn.

Ben benieuwd of je niet zo lang geleden hebt deelgenomen aan de livestream van Dragon Quest 35th Anniversary. Tegen het einde is misschien wel de meest opwindende vraag van de game, aangezien fans vragen wat ze in de toekomst van de Dragon Quest-serie zouden willen zien (in geschreven vorm in plaats van multiple choice).

Dus, wat zou je in de toekomst willen zien van de Dragon Quest-serie? Meer games op de Switch? Een spannende nieuwe kijk op de lange keten? Laat hieronder je reacties achter.

READ  Gebruik een LAN-kabel om je PS4-games naar je PS5 over te zetten
Written By
More from Aubrey Mason
De beste technische deals van de Labor Day 2020
Afbeelding: Satechi Dit verhaal maakt deel uit van een groep verhalen genaamd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *