We bieden bundels van 7 van onze favoriete games aan via de pc-gamerforums

Aangezien elk jaar me dichter bij mijn doel brengt om me in deze malarkey-videogame te begeven en me aan te sluiten bij de prestigieuze gelederen van het Santas Shopping Center, zou ik wat training kunnen krijgen en geschenken gaan uitdelen. Deze week hebben we samengewerkt met GOG om vijf gamepacks weg te geven, elk met zeven van onze favoriete games – allemaal met meer dan 90 reviewscores.

In plaats van je te laten wachten tot je je geschenk opent om te zien wat ik heb, zal ik het je nu vertellen. Dit is wat je krijgt:

More from Madison Garrett
Spelers van het spel: verdediging
Oregon stond 421 yards toe in dit spel en 29 punten in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *