Wees een tv-editor op Not to Broadcast, dat in maart op Xbox wordt gelanceerd

Wees een tv-editor op Not to Broadcast, dat in maart op Xbox wordt gelanceerd

Deze week werd de goed beoordeelde pc-game aangekondigd Niet bedoeld voor radio-uitzendingen Het komt officieel naar Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S op Xbox One 23 maart 2023samen met de nieuwe “Live & Spooky” DLC.

Dit wordt beschreven als een “bekroonde propagandasimulator”, waarbij het jouw taak is om het National Nightly News in realtime te bewerken, met taken die van alles omvatten, van het veranderen van camerahoeken tot het uitroepen van scheldwoorden.

Als je het geluid ervan leuk vindt, zul je blij zijn te weten dat Not For Broadcast een “zeer positieve” beoordeling heeft op Steam op basis van meer dan 7.000 recensies, dus het is zeker de moeite waard om de Xbox-release van maart in de gaten te houden.

Not For Broadcast is een duistere komedie over anarchie op televisie waarin je kunt kiezen wat je op tv wilt zien, ongeacht wat iedereen wil. Eigenwijs beroemdheden, oneerlijke politici en rare sponsors botsen op de ether. Je bent hier om ervoor te zorgen dat de show gaat ononderbroken door. .

Tussen feeds met meerdere camera’s door, koppen bewerken en grof taalgebruik fluiten, allemaal met slechts momenten over voor een livestream! Of je nu de partijlijn volgt of een schandaal veroorzaakt, is jouw keuze, zolang je maar de aandacht van het wispelturige publiek kunt trekken.

READ  TV Show Master Chief Actor plaagt Xbox 20e verjaardag Nieuws maandag

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *