Wie is de stemacteur van Destiny 2 Nimbus?

Vraag je je af wie hij is Nimbus Destiny 2 stemacteur? Nou, Nimbus is een van de belangrijkste personages in Destiny 2 na de onthulling van The Veil en de ontdekking van Neomuna op Neptune. Het zou dus leuk zijn om ze te leren kennen en wie hun stem maakt.

Nimbus zal een van de eerste Neomuna zijn die je ontmoet tijdens de Destiny 2 Lightfall-missies, dus je leert ze vanzelf kennen tijdens het spelen van de campagne. Maar aangezien zij ook de verkopers zijn in Neomuna voor Destiny 2, zul je ze over een aantal weken en maanden opnieuw bezoeken.

Wie is de stemacteur van Destiny 2 Nimbus?

De stemacteur voor Nimbus in Destiny 2 is Marin M. Millereen niet-binaire stemacteur die Athena heeft geuit in Hades en als verschillende personages in een aantal tv-series is verschenen.

Athena is ongetwijfeld hun grootste rol in een game buiten Nimbus in Destiny 2. op TwitterMarin heeft het erover dat hij een Nimbus-personage is, een personage dat niet voldoet aan het geslacht. Nimbus zal vanaf nu waarschijnlijk een grote rol spelen in Destiny 2, dus je kunt verwachten dat je hun stemmen veel zult horen.

Dit is de stemacteur van Destiny 2 Nimbus. Als je graag wilt weten wie er achter de hoofdpersonages in de Lightfall-campagne zit, bekijk dan onze artikelen over Destiny 2 The Witness-stemacteur en Destiny 2-stemacteur Rohan.

READ  Mei's terugkeer naar Overwatch 2 werd vertraagd vanwege een "kritiek probleem" met de patch
More from Madison Garrett
mis geen enkele aanbieding met deze app
Als je graag op koopjes jaagt, kun je echt niet zonder de...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *