Wil je dat Spotify wordt gestreamd op Apple Watch? Voor sommigen is de tijd aangebroken

In september zagen we Spotify begin eindelijk met het testen van streamingondersteuning voor zijn Apple Watch-app, iets dat we maanden geleden hebben zien aankomen met andere services van derden, zoals Pandora. Nu lijkt het erop dat de functie eindelijk op grotere schaal wordt uitgerold.

Aangegeven door Macerkopf (via Google Vertalen), hebben meerdere gebruikers gedeeld dat ze de functie zien verschijnen op hun wearables (die geen deel uitmaakten van de streamingtest van september voor Apple Watch). Een afbeelding toont het volgende bericht over het gebruik van de opties op Apple Watch (vertaald uit het Duits):

Wil je Spotify streamen op je Apple Watch? Kies het hier.

Zoals verwacht merkt Macerkopf op dat degenen die de streamingoptie zien, naar inhoud kunnen luisteren terwijl ze niet bij de iPhone zijn, waardoor de Spotify Apple Watch-app eindelijk meer is dan alleen een iPhone-afstandsbediening.

De testers melden dat ze de Apple Watch-app van de streamingdienst autonoom zonder iPhone kunnen gebruiken om muziek en podcasts via het mobiele netwerk of wifi te streamen. Dit verbetert de Spotify-app aanzienlijk. In het weekend is Spotify blijkbaar begonnen de functie beschikbaar te maken voor een grotere groep gebruikers.

Er lijkt een recent afgespeeld gedeelte te zijn naast toegang tot uw bibliotheek wanneer u streaming op Apple Watch gebruikt. Maar een nadeel is dat er geen zoekfunctie lijkt te zijn. Dus wanneer je de streamingoptie begint te zien, moet je op Siri vertrouwen om specifieke nummers, artiesten, albums, enz.

Bovendien is de meest recent afgespeelde inhoud beschikbaar. Helaas zit er geen aparte zoekfunctie in de app. Siri grijpt hierin in en levert de titel die u zoekt na een spraakopdracht. Zoals gewoonlijk moet je Siri de opdracht geven om een ​​bepaalde titel, album of genre af te spelen met Spotify.

Zoals veel Spotify-wijzigingen, lijkt de update een server-side-update te zijn. Heb je streaming in de Spotify Apple Watch-app zien verschijnen? Laat het ons weten in de comments!

READ  Intel biedt een 100% betere game-ervaring dan Apple Mac-laptops.
via Macerkopf

FTC: We gebruiken automatische affiliate-links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

Te gaar! All-You-Can-Eat verschijnt in maart 2021 op Switch, PS4, Xbox One en pc

Te gaar! All You Can Eat zal eindelijk verschijnen op Nintendo Switch,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *