Wil je Windows 11 downloaden? Hier is de volledige lijst van alle Windows 11-compatibele CPU’s

Microsoft kondigde gisteren de langverwachte Windows 11 aan op een Microsoft-evenement. Het nieuwe besturingssysteem wordt geleverd met een fris nieuw ontwerp en enkele handige functie-updates die werken en spelen soepeler maken. Als u Windows 11 zo snel mogelijk wilt ontvangen, hebben we slecht nieuws voor u. Je zult moeten wachten tot minimaal oktober of november. Ook zijn de systeemvereisten voor Windows 11 veranderd, heeft Microsoft gedeeld. Uw huidige pc is dus mogelijk niet compatibel met Windows 11.

Welke systeemconfiguraties heb je nodig voor Windows 11

Volgens de gewijzigde configuratie heb je nu een 64-bit CPU nodig met minimaal twee cores. Voor RAM en opslag heb je respectievelijk minimaal 4GB en 64GB nodig. Andere CPU-vereisten zijn onder meer TPM 2.0, DirectX 12, Precision Touchpad, enz.

Meer uit deze sectie

Microsoft heeft Lijst met ondersteunde processors Je kunt het gebruiken met Windows en er zijn gedurende de levenscyclus van Windows 10 nieuwe processors aan toegevoegd. De komst van Windows 11 heeft een aantal CPU’s van die lijst geschrapt. Als u uw therapeut op dit moment niet op dit licht ziet, hoeft u zich geen zorgen te maken. Microsoft kan deze lijst op een later tijdstip bijwerken en/of er kunnen tijdelijke oplossingen zijn.

Hoewel de officiƫle specificatie-eis voor Windows 11 een 64-bits CPU is met ten minste twee kernen en een kloksnelheid van 1GHz, weerspiegelt de lijst die Microsoft nu heeft dat niet. Het bedrijf heeft ook alle 6e generatie Intel-processors van de lijst verwijderd.

Zoals XDAD-ontwikkelaars Hij wijst erop dat het laten vallen van de ondersteuning voor 6e en 7e generatie Intel-processors belangrijk is, omdat veel van Microsoft’s eigen hardware uit de lijst wordt geschrapt, waardoor alleen Microsoft Surface Studio 2 overblijft. Een ander ding dat niet op de lijst staat, is de Pentium Gold 4415Y-processor die te vinden is in de Microsoft Oppervlakte gaan.

Wat Surface-apparaten betreft, kun je Windows 11 krijgen op Surface Laptop 2 of hoger, Surface Book 2 of hoger, Surface Pro 6 of hoger, Surface Go 2 en Surface Laptop Go. Voor AMD-gebruikers zijn de A-serie, FX-serie, Ryzen 1000 en de meeste Ryzen 2000-chips uit de lijst. En als u Windows op een ARM-pc gebruikt, is de enige processor die niet op de lijst staat die compatibel is met Windows 11 de Snapdragon 835.

Het is zeer waarschijnlijk dat Microsoft deze lijst zal wijzigen/bijwerken tegen de tijd dat Windows 11 officieel wordt uitgebracht. De geschiedenis heeft gezien dat Microsoft de minimale CPU-vereisten respecteert in plaats van de daadwerkelijke lijst met ondersteunde CPU’s. U hebt toegang tot de volledige lijst met ondersteunde CPU’s Hier.

READ  Out of Right Field: COVID-19, bosbranden kosten M een playoff-opname | SWX nu
Written By
More from Eda Greene
Download de bijgewerkte EIU Game Day-app voor 2021-22
Verhaallinks Tweet #LOYALandTRUE Eastern Illinois Athletics Games zijn terug en wat is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *