Wild Rift 2.6-patch brengt twee helden, Ultra Rapid Fire-modus, nieuwe items en meer

Na enige bezorgdheid dat de laatste grote update van Wild Rift voor 2021 mogelijk wordt uitgesteld tot 2022, hebben we nu bevestiging dat patch 2.6 op 3 december zal aankomen. En na een nieuwe instroom van het Wild Rift-ontwikkelteam hebben we ook veel details over de wijzigingen die in de patch zullen worden opgenomen.

Wanneer de update arriveert, kunnen spelers twee nieuwe helden ervaren, Kyle en Morgana. Kayle zal in het begin van de wedstrijden vatbaar zijn voor melee-gevechten, maar het zou op de lange termijn vruchten moeten afwerpen als de wedstrijd wordt uitgesteld. Morgana is de mid-track kampioen, die een ondersteunende rol speelt.

De patch introduceert ook verschillende nieuwe items die de meta zouden kunnen rocken. Twee Spellshields, Banshee’s Veil en Edge of Night, vinden hun weg naar de Wild Rift van de pc-versie van het spel. Er zijn ook twee nieuwe originele items onderweg, de Hextech Megadrive en Ixtali Seedjar.

Ook staan ​​er een aantal grote veranderingen op het gebied van balans en kwaliteit van leven op het programma. Het aantal verbannen kampioenen per team in gerangschikte wedstrijden wordt verhoogd van drie naar vijf. De voortgang van spelers in gerangschikte wedstrijden wordt ook vernieuwd om het systeem nuttiger te maken. Deze oplossing omvat de introductie van een nieuwe valuta, gerangschikte munten, die kan worden uitgegeven in de nieuwe gerangschikte winkel, die de mogelijkheid biedt om coole skins van afgelopen seizoenen te kopen. Bovendien is de voorbereiding voor nieuwe spelers zinvoller geworden, met de toevoeging van een missiepad met een Jinx-thema.

READ  Volledige details van de iPhone 12-line-up zijn naar verluidt uitgelekt in de aanloop naar het Apple-evenement van volgende week

Verwant: League of Legends: Wild Rift Brand Building Guide – Beste items, runen, vaardigheden en combo’s

Banshee’s Edge en Veil of Night zijn ook niet de enige dingen die uit de pc-versie komen. Ultra Rapid Fire, de favoriete spelmodus van fans met onbeperkte mana en sterk verminderde cooldowns, zal debuteren in Wild Rift.

Written By
More from Lesley Curry
Synology NAS-apparaten worden aangevallen door StealthWorker Botnet
Lukmanazis / Shutterstock.com De populaire NAS-maker Synology heeft zijn gebruikers gewaarschuwd dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *