Willekeurig: Exclusief “Watermelon Game” ging viraal, eShop downloadde het net zo snel als Skyrocket

Willekeurig: Exclusief “Watermelon Game” ging viraal, eShop downloadde het net zo snel als Skyrocket

De Japanse exclusieve Switch eShop bekend als Suika-spel (Watermeloen spel) heeft zich onlangs verspreid dankzij zijn populariteit onder Banners En VTuber-gebruikers. Eerder dit jaar begon het terrein te winnen bij Japanse influencers, en nu heeft het zich hier in het Westen verspreid.

Het puzzelspel, dat vergelijkingen heeft getrokken met titels als 2048 enDrieën“, werd oorspronkelijk uitgebracht in de Nintendo Digital Store op december 2021 naar 240 yen (minder dan $2/£2) Het vereist dat spelers fruit in een container plaatsen zonder deze te vol te doen.

Dezelfde soorten fruit kunnen veranderen in groter fruit, waarbij watermeloen de grootste vrucht in het spel is. In elke sessie is het doel om de hoogst mogelijke score te behalen. Je kunt een spelen Gratis online versie in uw webbrowser (Bedankt Polygoon), maar de fysica en het scoresysteem zijn niet precies identiek aan de Switch-versie.

Watermelon doet het buitengewoon goed en domineert nu de Switch eShop-hitlijsten in Japan, evenals bovenaan de hitlijsten van streaming-sites zoals Twitch. Het aantal downloads van het spel is volgens de ontwikkelaar Aladdin X dagelijks “meer dan 50.000 keer” toegenomen.

Als je het zelf wilt uitproberen, heb je een Japans Nintendo-account en een eShop Card voor die regio nodig.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *