Word een pro bij Ice Cream Surfer op Xbox One en Series X

Ja, we weten het – Ice Cream Surfer doet al geruime tijd de ronde in andere formaten. Maar beter laat dan nooit, het heeft eindelijk de Xbox gehaald.

Nu beschikbaar voor aankoop en download op Xbox One en/of Xbox Series X | S, Ice Cream Surfer van Dolores Entertainment verschijnt en brengt het plezier en de domheid van je leven als hij je instrueert om je aan te sluiten bij de ere Ice Cream Surfer en naar de buitenste melkweg te gaan om een ​​einde te maken aan de slechte manieren van broccoli.

Aangedreven door sneeuwballen, krijg je de kans om door de gastronomische wereld te reizen, specifiek op weg om alles tegen te komen wat op je pad komt. Het is de smakeloze regio en je eindbestemming, maar onderweg vind je vele werelden en regio’s om te bezitten. Elk van deze zal ook op zijn eigen kleine unieke manieren komen; Verschillende ideeën, verschillende vijanden en meer.

Met vijf leden van het Cream-team klaar om de strijd aan te gaan – het gaat niet alleen om de Ice Cream Surfer die je kent – en hun speciale aanvallen en vaardigheden om van te genieten, is dit waarschijnlijk een geweldig exotisch avontuur dat je niet wilt missen. .

De verkoop van Ice Cream Surfer hielp op Xbox One en Xbox Series X | S speelt een coöpspel voor twee spelers. Ik bedoel, als je niet kunt genieten van het spelen van gek gek SHMUP Games met mensen die naast je zitten, zijn ze het waard om te spelen!?

READ  Cyber-tip: opgelicht door een nep-helpdesk, hoe kan dat? - Opgelicht?!

Als je denkt dat je hebt wat nodig is om de kracht van groenten te vernietigen en te bewijzen dat ijs koning is, ga je gang Xbox winkle En download de Ice Cream Surfer nu voor £ 6,69. En als je liever in andere formaten speelt, vind je de game daar Nintendo-schakelaaren computer en Speel station hiel.

Houd ons in de gaten voor een kleine recensie van hoe je het binnenkort ook van ons kunt spelen.

Spelbeschrijving:

Boos over het feit dat kinderen groenten haten en dol zijn op ijs, heeft de kwaadaardige broccoli een leger groenten gecreëerd om de smaak van de melkweg te vernietigen. Alleen Ice Cream Surfer met de hulp van zijn vier lekkere vrienden kan dit voorkomen. We zijn hier niet om verhalen te vertellen, maar om beslissingen te nemen. Ben je klaar om sneeuwbollen te schieten gevuld met pure verkoelende energie?

More from Madison Garrett

Adelaars bieden fans kartonnen uitsnijdingen van zichzelf voor thuiswedstrijden

Nu fans de thuiswedstrijden van Eagles in de nabije toekomst niet kunnen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *