Word Fight-multiplayer zou je nieuwe favoriete app kunnen zijn – download hem nu | Spellen | amusement

We genieten allemaal van Wordle tijdens ons kopje thee of koffie in de ochtend, het is zo jammer dat je maar één kers krijgt om deze puzzels op te lossen. Gelukkig heeft de populariteit van Wordle geleid tot veel online klonen en verschillende mobiele app-winkels. Daarbij hoort een nieuwe multiplayer-variant van Wordle, die voorlopig te downloaden is voor iPhone en Android.

Word Fight is een puzzelspel voor twee spelers, waarbij elke speler het mysterieuze woord probeert te raden met zo min mogelijk gissingen.

De officiële beschrijving luidt: “Daag vrienden uit om te zien wie het mysteriewoord het snelst kan raden.” “Win je games om je ranking te verbeteren – en ontdek de winnaar in de ultieme Word Fight!”

Als onderdeel van het spel kun je vrienden of vreemden uitdagen voor spreuken om de kampioen van Word Fight te worden.

Je kunt de positie zien van de letters die je tegenstanders goed hebben geraden, of je kunt ervoor kiezen om de woorden van je tegenstander te zien.

Het is een leuke draai aan het toch al uitstekende Wordle-formaat, dat goed zou moeten passen bij de meer competitieve mensen onder jullie.

Je kunt Word Fight gratis downloaden vanuit het bestand iOS App Store En de Google Play voor Android.

Voor Wordle is het dagelijkse woordspel een wereldwijd fenomeen geworden dat duizenden klonen heeft voortgebracht.

Het spel geeft spelers de opdracht om een ​​woord van vijf letters te ontdekken met behulp van het eliminatieproces.

Als de brievenbus grijs wordt, verschijnt de letter niet in het woord dat u raadt. Als de tegel geel wordt, staat de geraden letter in het woord, niet op de juiste plaats. Als de tegel groen wordt, betekent dit dat de letter in het woord en op de juiste plaats staat.

READ  Download een hervulbare kopie van de Men's Basketball Arch 2021 March Madness pdf - The Athletic

De app houdt je statistieken bij en toont het aantal juiste antwoorden dat je hebt behaald, evenals je winning streak.

Lukt het je niet om de puzzel op te lossen, dan moet je wachten tot de volgende dag voordat er een nieuwe Wordle wordt uitgebracht. Je verliest ook de winnende reeks waar je zo hard aan hebt gewerkt.

Je kunt het spel zelfs een beetje uitdagender maken en de harde modus inschakelen om de moeilijkheidsgraad te verhogen. In de harde modus kun je niet twee keer onjuiste letters in dezelfde puzzel gebruiken.

Written By
More from Eda Greene
Koper geeft het uitgebreide bedrijfsrapport van Stellenbosch vrij
Als er één wijngebied is dat een voorbeeld is van de grootsheid,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *