Word Spacebase Startopia Leader op Xbox One en Series X | S, PS4, PS5 en pc

Economische simulatie, imperiumopbouw, klassieke RTS-actie, campagne-uitdaging voor één speler, een veelzijdige, competitieve en coöp-multiplayer-gevechtsmodus en een enorme hoeveelheid humor. Als je de leider van Spacebase Startopia zou willen worden, zou je veel op je bord hebben.

Nu verkrijgbaar om te kopen en te downloaden, na twee maanden lancering Xbox-spelvoorbeeldSpacebase Startopia van Kalypso Media is een leuke reis door de ruimte, waarbij je al je tactische en strategische intelligentie gebruikt om je ruimtestation zo soepel mogelijk te laten draaien.

Voor £ 49,99 is er veel meer om deel te nemen aan Spacebase Startopia dan de singleplayer-campagne met 10 missies waarin je al je vaardigheden gebruikt, over drie unieke verdiepingen die elk verschillende tactieken vereisen, en via een multiplayer-scène waarin je ‘ Ik zal in staat zijn om deel te nemen aan een competitieve ervaring en coöperatief.

Er zijn veel bases in Spacebase Startopia, maar wat ik eruit heb weten te verwijderen, moet heel uniek zijn. Zie je, als de kapitein van het genoemde ruimtestation, zul je in staat zijn om dingen naar eigen inzicht te creëren en je opties te behouden terwijl je probeert te genieten van ten minste acht ruimteraces. Met een dynamische AI-verteller die je door het proces duwt, zul je je nooit vervelen terwijl je door de melkweg zweeft.

We hebben met Spacebase Startopia gewerkt voor de hele Xbox-gamevoorbeeldBij ons is de volledige versie nu echter nog enthousiaster. Onze volledige recensie-ideeën voor hoe het proces op uw pad verloopt, zullen zeer binnenkort komen, maar als u uitverkocht bent op dit Hongaarse avontuur en denkt dat u over de vaardigheden beschikt om ervoor te zorgen dat uw schip goed is, ga dan Xbox Store voor Xbox One en Xbox Series X | S. (Badge X | S geoptimaliseerd voor deze afbeelding), PlayStation Store of via Steam.

READ  Apple Music en Podcasts kunnen naar Windows of Xbox komen

Naast de drop in de hoofdgame is er ook een DLC klaar voor Spacebase Commanders om van te genieten. De Bonusinhoud met verlengde release Het kost £ 4,19, maar geeft toegang tot een aantal nieuwe leuke opties, zoals de speciale Alien-hoed, figuren met patronen en leer voor Fuzzy droids en Garbage Bots.

Game beschrijving:

SPACEBASE STARTOPIA fascineert met zijn originele mix van economische simulatie en strategie voor het opbouwen van een rijk, gecombineerd met klassieke RTS-gevechten. Naast de enkele campagnemodus en de skirmish-modus is er ook een competitieve en coöperatieve multiplayer-modus voor maximaal 4 spelers. En alsof het onderhouden van de verdiepingen van de drie ruimtestations, het vermaken van de acht buitenaardse rassen en het verdedigen tegen indringers niet uitdagend genoeg zijn, zal de dynamische AI-verteller niet overboord gaan en commentaar geven op gebeurtenissen.

Written By
More from Vanessa Hale

Scarlet Nexus voor PS5 en Xbox Series X | S, pc, PS4 en Xbox One krijgen meer nieuwe screenshots en details

Nieuws Scarlet Nexus-regisseur Kenji Annabuki heeft een nieuwe reeks screenshots en details...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *