Wordt MLB The Show 21 vertoond op Xbox One?

MLB The Show 21 wordt hun eerste grote sportgame in 2021, wat betekent dat San Diego Studio veel druk heeft om indruk te maken.

We verwachten dat MLB The Show 21 een enorme sprong voorwaarts zal zijn ten opzichte van zowel de huidige als de volgende generatie, maar gamers vragen zich af of de serie exclusief voor PlayStation zal blijven.

Komt MLB The Show 21 op Xbox One?

MLB Show 21

MLB The Show 21 zal naar verwachting ergens eind maart verschijnen als eerdere releases doorgaan. De ontwikkelaars van San Diego Studio hebben spelers iets aangeboden om naar uit te kijken, met een grote aankondiging in februari.

Ga je nog steeds naar huis?: Fans hebben hoge verwachtingen van MLB The Show 21

Nu de exclusiviteit van MLB The Show in de nabije toekomst ten einde komt, kan deze aankondiging een openbaring zijn dat MLB The Show 21 kan worden gespeeld op Xbox One, Xbox Series X en pc.

Maar hoewel fans optimistisch zijn, werd MLB The Show 21 onlangs gerangschikt voor PS4 en PS5 in Braziliƫ, maar er zijn geen andere platforms.

Wordt MLB The Show 21 vertoond op Xbox One?

Hoewel alles in overeenstemming lijkt te zijn met de tijdlijn voor MLB The Show’s PlayStation-exclusiviteit in de nabije toekomst en een grote aankondiging volgende maand, ziet het er niet geweldig uit.

MLB The Show 21 PlayStation Exclusive komt op Xbox One
MISSCHIEN DE VOLGENDE TIJD: Met MLB The Show 21 beoordeeld in Braziliƫ alleen voor PlayStation-releases, kan het schrijven echt aan de muur hangen

Ondanks de timing betekent de beoordelingsstatus dat het een ander spel kan zijn voordat spelers naast pc kunnen genieten van MLB The Show op Xbox en Nintendo.

MLB The Show 21 Crossplay

Als MLB The Show 21 de eerste sinds jaren is die PlayStation-exclusiviteit doorbreekt, verwachten we dat crossplay uiteindelijk mogelijk wordt.

MLB The Show 21 Crossplay PS4 PS5 Xbox One Xbox Series X pc
Competitie: Cross-play kan betekenen dat er meer spelers meedoen in Diamond Dynasty

Hierdoor kunnen spelers van alle consolefamilies samen MLB The Show 21 spelen, wat ook de pool van spelers voor Diamond Dynasty zal vergroten.

READ  Cyberpunk 2077-voorbestellingen krijgen $ 10 korting voor PS4, Xbox One en pc, download het nu zolang het duurt
Written By
More from Vanessa Hale

De 7 beste schaak- en damspellen voor Android

Als je een passie hebt voor schaken en dammen, bekijk dan eens...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *