Worldbuilding voor asymmetrische spionagesamenwerking in werking: Tango – PlayStation.Blog

In Operation: Tango fungeren jij en je partner als een agent, engel of hacker, Alistair, en werken ze samen door ingewikkelde puzzels om de wereld te redden. Door deze asymmetrische samenwerking speel je in dezelfde wereld maar vanuit totaal verschillende perspectieven, en welke rol je ook speelt, Operation Tango zorgt ervoor dat je al het moois krijgt dat deze nabije wereld te bieden heeft.

Het bouwen van een wereld vanuit twee totaal verschillende perspectieven is geen gemakkelijke taak, maar het proces: Tango navigeert met gemak door deze wateren, aangezien je de ‘echte’ wereld kunt verkennen als de agent, of de digitale wereld als de hacker. Glanzende kwaliteit is wat jij en je partner naar deze ervaring brengen; Omdat u alleen op verbale communicatie hoeft te vertrouwen om aan uw partner over te brengen wat u ziet, zijn er talloze manieren om plezier te hebben in een wereld die u allebei wilt redden.

(Links) De agent plaatst dozen op de interface om beloopbare paden voor de hacker te creëren. (Rechts) De hacker moet door een virtueel doolhof navigeren om het kluisbeveiligingssysteem uit te schakelen

Of je nu een casual gamer, doorgewinterde game-goeroe of zelfs een sprintrunner bent, Operation: Tango streeft ernaar om het spel visueel plezierig te houden voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, terwijl het een ongeëvenaarde asymmetrische gameplay biedt. Elke regio ter wereld is gebouwd met unieke thema’s, kleuren en inspiraties, waardoor de makelaar en hacker echt het universele gevoel krijgen in deze nabije toekomst te reizen. Balans is de sleutel in elke asymmetrische wereld, en het proces: Tango zorgt ervoor dat er geen “hoofdpersonages” zijn, maar gelijkwaardige partners en even interessante werelden om te verkennen.

READ  Beste Cyber ​​Monday 2020-deals voor Xbox One- en Nintendo Switch-games

Van prachtige landschappen tot elektronische sentimenten van internet, Process: Tango haalt veel inspiratie uit de korte film “Hyper Reality” van Keiichi Matsuda en die van de Canadese animator Robert Valle, die vooral bekend staat om de Gorillaz-animatie. Dit gaat op in een wereld vol augmented reality en interfaces die in de handen van een agent of hacker levend aanvoelen.

(Links) Keichi Matsuda’s film “Hyper Reality” laadt de kijker op met een extreme augmented reality-afbeelding vol overbodige advertenties en labels. (Rechts) Werking: Tango brengt versterkende elementen in evenwicht met de noodzaak om spelers te leiden en hun aandacht te richten op informatie die relevant is voor hun missie.

De kunststijl vertaalt zich niet alleen van de personages en landschappen om hen heen, maar ook naar de mysteries zelf. Het laten lijken op een nieuwe technologie, maar met bekende puzzelconcepten is een van de dingen die het proces doet: Tango is de beste. Jij en je partner moeten echt samenwerken om te communiceren wat je ziet en dit leidt tot chaos en geweldige herinneringen naarmate de druk om de puzzel te voltooien toeneemt.

Van high-speed stalking tot laat op de avond het kantoor binnenkomen, kleur en stemming spelen een grote rol in de artistieke stijl van het proces: tango. In de nabije toekomst vindt de wereld van spionage spelers in een wereld die er vertrouwd uitziet en aanvoelt, dus je moet het van dichterbij bekijken. Voor de hacker komt dit tot uiting in augmented reality en toekomstige interfaces die uw agent veilig door de missie helpen, en voor de agent in hightech gebouwen en beveiligingssystemen die u verhinderen de informatie te verkrijgen die een hacker nodig heeft en veilig te ontsnappen.

READ  Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine zijn uitgesteld, maar worden nog steeds verwacht in 2021

Uiteindelijk wil Operation Tango je de kracht geven om jezelf naar deze niet zo verre wereld te brengen en deze te redden met de hulp van je partner. Welke rol je ook kiest en wat je ook kiest, je wordt verwelkomd in de prachtige wereld van operaties: Tango.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *