Worstelend Gary Sanchez ‘meer in de strijd’ nu

Worstelend Gary Sanchez 'meer in de strijd' nu

Tegen de tijd dat de Yankees hun 8-4 overwinning op de Rays op Tropicana Field in Game 1 van de doubleheader van zaterdag voltooiden, was Gary Sanchez niet langer trending op Twitter. Op dit front zullen de Yankees vooruitgang boeken waar ze het kunnen vinden.

Het menselijke trending-onderwerp doorstond opnieuw een ruig spel te midden van een moeilijk seizoen, het meest memorabel was een strikeout met de honken voor de tweede keer in twee nachten vol, en hij voegde een doorgeschoten bal achter de plaat toe. Hij sloot zijn dienst af met een paar wandelingen toen de zojuist teruggeroepen Erik Kratz Game 2 begon.

In 12 wedstrijden met in totaal 41 slagbeurten bezat Sanchez een .086 / .220 / .200 schuine streeplijn, met 20 strikeouts.

“Ik heb echt het gevoel dat hij de afgelopen dagen veel meer in de strijd zit,” Aaron Boone. ‘Hij is duidelijk nog steeds niet waar hij moet zijn, maar als je kijkt naar de afgelopen drie dagen in vergelijking met een week geleden, of vier of vijf dagen geleden, denk ik dat er een groot verschil is. Dus hopelijk komt hij bijna echt door te breken. “

Gary Sanchez reageert na drie slag met de honken vol in de zevende inning van de 8-4 overwinning van de Yankees op de Rays in Game 1 van een doubleheader op zaterdag.
Gary Sanchez reageert na drie slag met de honken vol in de zevende inning van de 8-4 overwinning van de Yankees op de Rays in Game 1 van een doubleheader op zaterdag.AP

Misschien breekt hij eerst sociale media. In de series-opener van vrijdag, die de Yankees met 1-0 verloren, kwam Sanchez met de honken vol en twee uit in de zevende inning. Hij sloeg toe op drie worpen tegen Rays-reliever Nick Anderson. Daarna, in zijn eerste slagbeurt zaterdag, vond hij opnieuw de honken vol in een puntloze wedstrijd, dit keer met slechts één uit. Tegen Tampa Bay-starter Tyler Glasnow werkte hij de telling volledig uit, vervuilde een extra aanbod en sloeg vervolgens door een hoge fastball die zeker bal vier zou zijn geweest. Brett Gardner volgde met een eigen strikeout.

READ  30 veranderingen die we graag zouden zien in de volgende update voor Pokemon Scarlett en Violet

Toen de Yankees Glasnow de volgende inning uit de wedstrijd sloegen en een plek van vier opleverden (het had meer kunnen zijn als Sanchez Gio Urshela niet op de tweede plaats had gestrand met een pop naar rechts), kwam er wat lucht uit de Sanchez-ballon, en hij trok een paar wandelingen in zijn laatste twee uitstapjes naar de plaat. Toch heeft hij nog kilometers te gaan voordat hij statistisch gezien dichter bij zijn hoogtepunt kan kijken, weg van deze horrorshow van begin 2020.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *